sâmbătă, 13 iulie, 2024

Laurențiu, concurentul din ,,Casa Iubirii”, este atras de mai multe fete. Tânărul și-ar dori ca Bianca să fie prima lui soție, dar nu și ultima

Laurențiu, concurentul din ,,Casa Iubirii”, este atras de mai multe fete. Acesta a recunoscut că nu se poate decide în privința unei singure partenere, iar reacțiile sale au declanșat discuții aprinse printre concurenți. Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului matrimonial, a prevenit-o pe Bianca și i-a spus că nu va fi prima și singura parteneră a lui Laurențiu. Tânărul și-ar dori ca Bianca să fie prima lui soție, dar nu și ultima.

Laurențiu, concurentul din ,,Casa Iubirii”, este atras de mai multe fete

Laurențiu este un adevărat personaj în emisiunea ,,Casa Iubirii.” Acesta flirtează cu mai multe concurente, deși a declarat că se simte atras de Bianca și își dorește o relație serioasă cu ea.

Concurentul a declanșat multe discuții printre colegi, dar și în rândul celor de acasă. Andreea Mantea a prevenit-o pe Bianca asupra situației și i-a transmis să fie atentă pentru că Laurențiu este atras de mai multe fete și este indecis.

,,Bianca, ai fost aleasă ca prima soție a lui Laurențiu. Prima pentru că o să divorțați și o să se recăsătorească cu Patricia, dar de care o să se despartă din cauza unei nepotriviri de caracter. Cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena.”, a spus Andreea Mantea.

Rămâne de văzut dacă Laurențiu va avea o relație serioasă cu Bianca și va fi un partener devotat iubitei sale.

Concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari

Concurenții emisiunii ,,Casa Iubirii” au avut parte de o surpriză chiar de 1 iunie. Aceștia s-au îmbrăcat în ținute copilărești, au desenat, au dansat și s-au distrat de minune. Concurenții și-au amintit de copilăriei și au povestit cum și-au petrecut primii ani din viață.

Radu le-a povestit băieților cum mergea la discotecă și cum părinții îl așteptau acasă la miezul nopții, extrem de îngrijorați.

Lorena și-a amintit de grădiniță, perioadă în care avea doi iubiți, iar de ziua ei mama sa i-a făcut câte o poză cu fiecare iubit. Tânăra s-a amuzat copios cu fetele pe seama acestei amintiri. La rândul ei, Bianca susține că ea era cea care îi chema pe copii la joacă și că era foarte distractivă.

Concurenții s-au bucurat din plin de ziua de 1 iunie și și-au amintit de copilărie. Aceștia au lăsat deoparte conflictele și neînțelegerile și au povestit peripeții din primii ani de viață.

În ceea ce privește relația dintre Laurențiu și Bianca, rămâne de văzut dacă bărbatul se va decide să formeze un cuplu cu aceasta și va renunța la flirturile cu alte fete. Tatonările dintre cei doi au început la scurt timp după ce Alexandru a părăsit emisiunea, iar Bianca s-a lăsat cucerită de Laurențiu.

Nu de puține ori, concurenții se află în centrul unor conflicte și discuții aprinse. Triunghiul amoros format din Alexandru, Bianca și Laurențiu a fost aspru criticat de cei de acasă. În prezent, Laurențiu se declară îndrăgostit și atras de Bianca, însă în același timp flirtează și cu alte fete din concurs.

Reacția și gesturile bărbatului au dat de gândit nu doar celor din fața micilor ecrane, ci și prezentatoarea Andreea Mantea, care mai în glumă, mai în serios, a atenționat-o pe Bianca să fie atentă în relația cu Laurențiu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite