sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Maria Buză a fost la un pas să își piardă viața. ,,Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă…”

Maria Buză a fost la un pas să își piardă viața. Celebra actriță ascunde o poveste de viață dureroasă. Dincolo de zâmbetul molipsitor și energia debordantă, îndrăgita artistă Maria Buză a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Vedeta a fost în comă ore bune după ce l-a născut pe fiul ei, iar medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire. Mai mult, soțul actriței a fost pus în situația de a alege între viața partenerei sale sau viața copilului lor ce trebuia să se nască. Iată ce spune Maria Buză despre marile sale suferințe pe care le-a ascuns de lumina reflectoarelor.

Maria Buză a fost la un pas să își piardă viața

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Celebra actriță și cântăreață cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta are o carieră de succes și face furori când se afișează la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Maria Buză ascunde o poveste de viață duureroasă.

Actrița a fost la un pas să își piardă viața după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Andrei, iar medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale vedetei. Maria Buză a decis să îl nască pe băiatul ei chiar dacă viața îi era în pericol. Artista a stat în comă mai bine de 6 ore, iar după aceea s-a trezit în mod miraculos.

„Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil. Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește.

Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă, dar după 6-7 ore am dat semne și m-am trezit brusc, așa parcă dintr-o liniște absolută.”, a declarat vedeta.

Maria Buză a împlinit recent 54 de ani și se declară o femeie împlinită în pofida greutăților prin care a trecut. Actrița are o căsnicie frumoasă de mulți ani și se mândrește cu fiul său, Andrei. Și colega ei de breaslă, Adriana Trandafir, are o relație foarte bună cu copiii și se bucură din plin de viață. Actrița a suferit foarte mult pe vremea când era tânără și a rămas marcată de eșecul în dragoste.

Ce spune actrița despre mama ei care nu a dorit să o aducă pe lume

Maria Buză este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Cu toate acestea, vedeta și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre marile suferințe din viața sa. Puțini sunt cei care știu că mama actriței a dorit să facă avort și să nu o mai aducă pe lume, însă o minune a făcut ca Maria Buză să se nască.

Mama vedetei regretă enorm că a fost la un pas să întrerupă sarcina, iar în prezent se mândrește cu fiica ei celebră. În prezent, îndrăgita artistă se înțelege foarte bine cu mama ei, pe care o vizitează cât mai des.

„Mama a știut să-mi povestească atât de frumos că eu îi sunt dată de la Dumnezeu și am venit pe lumea asta ca o răsplată și o binecuvântare, pentru că toate au fost împotriva a ceea ce ea, ca mamă, a încercat în ceea ce mă privește. A fost ca un dar de la Dumnezeu pe care atunci nu avea cum să-l înțeleagă, l-a înțeles abia după ce încercarea ei de a renunța la această sarcină nu a fost una reușită.

Nu e zi și clipă în care să nu-mi spună că eu sunt minunea vieții ei. Din păcate, doar eu am rămas aproape de mama, sora mea cea mare s-a stins din viață foarte devreme, la 40 de ani, iar mama a suferit foarte mult ca părinte pentru această tragedie și mai am un frate care nu a putut să ne fie alături așa cum ne-am fi dorit. Și cumva, în toată nebunia asta, eu încerc să fiu alături și lângă al meu copil și lângă a mea mamă, pe tata l-am pierdut însărcinată fiind.”, a mai precizat artista.

Maria Buză a ajuns la frumoasa vârstă de 54 de ani, dar ascunde multe suferințe în viața privată. Actrița a fost la un pas să își piardă viața, însă a trecut cu bine peste toate încercările. În prezent, vedeta se dedică familiei sale furmoase și carierei artistice de succes.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite