luni, 25 septembrie, 2023

Marilu Dobrescu a fost implicată într-un accident rutier. Care este starea ei de sănătate

Influencerul Marilu Dobrescu le-a mărturisit fanilor faptul că a fost implicată într-un accident rutier. Fanii au fost liniștiți de vedetă care le-a mărturisit că se află în afara oricărui pericol.

Accidentele în România sunt frecvente. Țara noastră se poate ”lăuda” că are printre cele mai multe accidente pe cap de locuitor din Uniunea Europeană. Asta în contextul în care noul Cod Rutier a fost înăsprit, iar polițiștii oferă constant recomandări de condus în special în perioada de iarnă.

Marilu Dobrescu implicată într-un accident rutier

Marilu Dobrescu și-a obișnuit fanii cu fel de fel de confesiuni. Unele bune, altele mai puţin plăcute. A fost și cazul în această dimineață când Marilu Dobrescu le-a spus urmăritorilor că a fost implicată într-un accident rutier. După ce a făcut declarațiile, influencerul a izbucnit în plâns. Dobrescu le-a spus fanilor că cel care a acroșat mașina a făcut-o fix în ziua în care aceasta avea o programare la doctor:

„Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu. Pur și simplu înnebunesc! Deci e printre cele mai importante programări la doctor de până acum, pentru că m-am întors din Laponia doar ca să fiu în timp pe 30 ianuarie și intră domnul ăsta în noi, care mă face să întârzii la programare. Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră, pentru că îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies”, a povestit vedeta pe InstaStory.

Potrivit vedetei, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare. Bărbatul din spate nu a păstrat distanța și a acroșat spatele mașinii în care se afla Marilu Dobrescu. Aceasta le-a mai mărturisit fanilor că se face amiabila și că şoferul responsabil, care vorbea și la telefon în timpul condusului, îi va plăti toată reparația din asigurarea pe care o deține. Într-un final, Marilu Dobrescu a urcat într-un Uber pentru a ajunge la destinație.

Noul Cod Rutier prevede pedepse mai aspre pentru șoferii inconștienți

Cu toate că noul Cod Rutier a fost înăsprit, șoferii având parte de pedepse mai aspre, pare că unii dintre conducătorii de autoturisme nu s-au potolit. Pe lângă consumul de alcool, vorbitul la telefon în timpul condusului se află pe un loc fruntaș la cauzele producerilor accidentelor rutiere la noi în țară.

În 2023, punctul de amendă a rămas la 145 de lei, dar șoferii care sunt prinşi vorbind la telefon riscă o amendă cuprinsă între 580 de lei și 1.160 de lei. Poliţiştii vor aplica cu puncte, între 4 și 8 pe acești şoferi. Pe de altă parte este bine de știut faptul că şoferii care au incasa amenzi şi care vor vor să achite jumătate din aceasta o pot face în termen de 15 zile de la data contravenției.

Interesant este și faptul că în 2023, poliţiştii vor putea să rețină pentru mai multe zile permisul de conducere șoferilor care au făcut anumite fapte ce prevăd suspendarea permisului. Concret, permisul şoferilor indisciplinați va fi reținut timp de 60 de zile, în loc de 30 de zile așa cum era prevăzut în vechiul cod rutier.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite