miercuri, 17 aprilie, 2024

Mesajul sfâșietor publicat de soțul femeii omorâte de câini în București: Vă rog să…

Soțul femeii omorâte de câini în București a publicat un mesaj sfâșietor prin care îşi arată durerea asupra pierderii suferite. Pe de altă parte, și familia femeii a publicat un mesaj în care solicită să le fie respectată intimitatea.

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva zile o femeie a fost sfâșiată de câini într-un parc din București.

Mesajul soțului femeii omorâte de câini în Bucureși

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, soțul femeii omorâte de câini în București își exprimă regretul și durerea asupra incidentului. Acesta consideră că se va întâlni cu aceasta în ceruri unde vor râde:

”Mi-e dor de tine Ana! Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a scris bărbatul.

În schimb, într-o postare publică, familia femeii decedate a cerut discreție. Aceștia au mulțumit presei pentru mediatizarea cazului dar face apel la nevoia de intimitate:

”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass-media.

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaţionale cele mai înalte”, a transmis familia Anei Oros Daraban.

O femeie a fost ucisă de câini în București

Vă aducem aminte faptul că sâmbătă, 21 ianuarie Ana Oros a fost omorâtă, în zona Lacul Morii din București, de o haită de câini. Investigațiile Serviciului Omoruri din cadrul Poliției sunt în curs, însă au apărut indicii cum că ar putea fi vorba despre câini periculoși și agresivi, din categoria celor care sunt antrenați să atace, să lupte sau chiar să omoare. Momentan nu există suficiente date oficiale pentru ase ajunge la un deznodământ.

Ancheta continuă, iar opinia publică a fost împărţită în două tabere. Unii cer în continuare protejarea câinilor fără stăpân, allții consideră că animalele fără stăpân ar trebui luate de pe străzi și chiar eutanasiate. În schimb, Asociația Chinologică Română a oferit un răspuns stupefiant. Se pare că în cei peste 20 de ani de funcționare, asociația nu a emis niciun document care să ateste agresivitatea unui câine:

în cei peste 20 de ani de aplicare a actului normativ mai sus-menţionat, NU a fost solicitată și prin urmare NU a fost eliberată de către A.Ch.R. NICIO adeverință de câine agresiv în România…”

Așadar, soțul femeii ucise de câini în București își deplânge pierdea, în timp ce organele abilitate par să nu aibă nicio soluție urgentă la această problemă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite