vineri, 14 iunie, 2024

Mister total în cazul dispariției Andreei Rabciuc! Mama tinerei este disperată: „Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni!”

Mister total în cazul dispariției Andreei Rabciuc! Au trecut mai bine de un an și trei luni de la dispariția Andreei Rabciuc, la Jesi, provincia Ancona, în noaptea de 11 spre 12 martie 2022.

Românca în vârstă de 28 de ani a dispărut fără urmă după ce a participat la o petrecere cu prietenii și logodnicul ei. Acum, polițiștii au reluat căutările Andreei, la cercetări participând și mama tinerei.

Mister total în cazul dispariției Andreei Rabciuc: Ce s-a întâmplat

Polițiștii locali italieni, împreună cu o echipă de pompieri voluntari și cu unitățile canine din grupul Bologna, printre care și câinele de căutare Bayla, au început să cerceteze terenurile și ruinele din zona în care se presupune că Andreea a fost văzută ultima dată.

Logodnicul tinerei dispărute, Simone Gresti, este considerat de polițiști principalul suspect, amicii cuplului susținând că cei doi s-ar fi certat în seara dispariției.

După ceartă, Simone a plecat în jurul orei 5:20 să cumpere bere împreună cu o prietenă de-a Andreei, Aurora, în orașul Jesi.

Andreea, care rămăsese într-o rulotă cu Francesco, un alt amic, a discutat într-o convorbire video cu Aurora. După acea discuție, Andreea a decis să o sune pe prietena mamei sale pentru ca aceasta să vină să o ia. Până la urmă, românca a decis să plece, de una singură, fără niciun ban în buzunare și fără telefon, spre localitatea Moie. Din acea dimineață de sâmbătă, 12 martie 2022, nu se mai știe nimic despre ea.

Căutări au avut loc în primele șapte zile de la dispariția Andreei, până când echipele de voluntari au renunțat pe parcurs.

Cei care au fost cu Andreea în acea seară au fost chemați la sediul Companiei de Carabinieri din Jesi.

La căutările, care au avut loc pe teritoriul a patru comune, de la Montecarotto la Maiolati Spontini, Castelplanio și Poggio San Marcello, a luat parte și Georgeta Croceanu, mama Andreei.

Mama Andreei este disperată

Carabinierii, care au efectuat misiuni anterioare în aceste zone utilizând drone și echipe de căutare, sunt hotărâți să examineze în detaliu fiecare aspect. Rămășițele tinerei românce sunt căutate în continuare.

Acțiunile carabinierilor se vor desfășura și în zilele următoare, cu ajutorul câinelui Bayla, un pastor german în vârstă de 5 ani, implicat și în căutările lui Saman Abbas, o tânără originară din Pakistan ucisă în Italia de familiari pentru că nu dorea să se căsătorească cu bărbatul ales de ei.

În urmă cu doar câteva luni, Georgeta, mama româncei în vârstă de 28 de ani a lansat un apel disperat pentru găsirea fiicei sale.

„Unde ești draga mea, nu-ți fie teamă de nimic! Noi două am rezolvat totul împreună, întoarce-te acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă!

Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutați-mă să-mi găsesc fiica!”, a implorat Georgeta Croceanu, misterul fiind total în cazul dispariției Andreei Rabciuc.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite