vineri, 12 aprilie, 2024

Motivul pentru care Ruby nu se mai afișează în public cu iubitul. Artista a recunoscut ce se întâmplă în viața ei amoroasă

Puțini sunt cei care știu motivul pentru care Ruby nu se mai afișează în public cu iubitul. Cântăreața și partenerul ei, Robert, nu mai apar atât de des împreună, iar unii au bănuit că cei doi sunt la un pas de despărțire. Recent, artista a recunoscut ce se întâmplă în viața ei amoroasă.

Motivul pentru care Ruby nu se mai afișează în public cu iubitul

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta face furori de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor și își asumă fiecare apariție îndrăzneață. Dincolo de celebritate, Ruby trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert.

Deși formează un cuplu de ceva vreme, artista și iubitul ei nu s-au căsătorit până acum. Ruby a dezvăluit motivul pentru care nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, dar a precizat și de ce nu se mai afișează cu iubitul atât de des.

„Îmi doresc foarte mult să păstrez viața personală… personală. Astfel încât să nu-mi fie afectată în vreun fel viața personală de ceea ce fac public.

Nu mă grăbesc, am o familie destul de mare pe care o am în grijă. Pas cu pas… Sunt foarte focusată și îmi doresc foarte mult să evoluez profesional, sunt binecuvântată cu frățiorul meu, pe care îl iubesc într-un fel de necuprins. Și nu lipsește dragostea din viața mea. Când vrea Dumnezeu să fie va fi…”, a declarat vedeta.

Ce planuri de viitor are artista

Ruby a dezvăluit recent că nu are de gând deocamdată să se căsătorească și preferă să se dedice carierei muzicale. Artista este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros. Cântăreața a mărturisit că se axează mai mult pe carieră și se mândrește că s-a descurcat de minune și în rolul de actriță în filmul „Băieți deștepți.”

,,Daa, a fost o experiență foarte mișto, am avut ocazia să fiu cu mari oameni ai filmului și ai teatrului din România. Copleșitor un pic pentru mine, pentru că a fost un rol destul de solicitant, a trebuit să mă antrenez pentru el, am învățat să mă bat cu niște cascadori care au jucat în filme de la Hollywood, cu Jamie Foxx în Django… Dar mie îmi place să mă aventurez în necunoscut, m-a stimulat, iubesc adrenalina. A fost ce a trebuit. (…)

În plan profesional o să vă fac multe surprize muzicale. Am fost la concertul susținut de Beyoncé, a fost unul dintre cele mai frumoase show-uri din lume. Măreț. Și chiar m-am apucat să lucrez la show-ul meu inspirată de spectacolele artiștilor pe care le-am văzut, să lucrez la partea de imagine a show-ului și la partea muzicală în special. Pregătim show-ul pentru 2024, la asta lucrăm, care va fi inspirat de ce am văzut în 2023.”, a precizat aceasta.

Ruby a negat zvonurile că s-ar fi despărțit de iubitul ei, însă nu dorește să se mai afișeze atât de des în spațiul public alături de acesta. Artista a precizat că are de gând să fie mai discretă în privința vieții sale amoroase. Ruby și partenerul ei, Robert, formează un cuplu de mai bine de 10 ani, însă deocamdată nu au planuri de căsătorie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.