O femeie a bătut 2 eleve într-o școală, din România! A fost arestată pentru că le-a pălmuit pe fete

Caz șocant în localitatea giurgiuveană Frătești, unde o femeie a bătut 2 eleve într-o școală. Femeia în vârstă de 47 de ani a fost reținută după ce a lovit două eleve. Întâmplarea a avut loc la școală, în timpul orelor de curs. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

O femeie a bătut 2 eleve într-o școală

O femeie în vârstă de 47 de ani, din județul Giurgiu, a fost reținută după ce a intrat într-o școală din localitatea Frătești, în timpul cursurilor, și le-a bătut pe două eleve, lovindu-le peste față și în abdomen.

Femeia este mama altui elev, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu a anunțat, vineri, 24 martie 2023, că polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

„În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, din primele cercetări reieșind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul școlii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frătești, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feței și abdomenului”, au precizat reprezentanții IPJ Giurgiu.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Joi, 23 martie 2023, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia a fost reținută, pentru 24 de ore.

Învățătoare bătută de mama unei eleve la o școală din municipiul Botoșani

Recent, o botoșăneancă în vârstă de 32 de ani a lovit-o pe învățătoarea fiicei sale cu care a intrat într-un conflict în incinta Școlii numărul 1 din municipiul Botoșani. Femeia i-ar fi reproșat cadrului didactic că îi neglijează fiica la orele de curs și uneori are un comportament agresiv cu fetița.

Incidentul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani urmare a unui apel la numărul unic de urgență 112.

„A fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Dosarul penal a fost înregistrat pe faptă, deoarece respectiva învățătoare nu a depus o plângere penală împotriva mămicii care a lovit-o.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost sancționată contravențional deocamdată cu amendă în valoare de 200 de lei. Incidentul a fost adus și în atenția Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani.

La Școala nr. 1, atât la finele anului trecut, cât și la începutul acestuia, au fost semnalate mai multe incidente cu acte de violență între copii și chiar în unele cazuri, cu implicarea părinților.

Acum, o femeie a bătut 2 eleve într-o școală din localitatea giurgiuveană Frătești.

Pe aceeași temă

Cele mai citite