luni, 15 aprilie, 2024

Oferta ireală făcută de un hotel unui român pentru cazare în Mamaia. Cred că am greșit țara

Un român a postat pe rețelele de socializare oferta pe care i-a făcut-o un hotel din Mamaia pentru o cazare de câteva nopți în perioada august 2023. Românului nu i-a venit să creadă câți bani trebuie să scoată din buzunar.

Cu toate că incă ne gândim la Bobotează, iar sărbătorile Crăciunului abia au trecut, unii români își fac deja planuri pentru sezonul estival 2023. În contextul în care, în teorie, o rezervare în ianuarie îţi aduce un câștig în plus, mulți dintre români fac acest lucru.

Oferta ireală făcută de un hotel din Mamaia pentru un român la cazare

Așadar, întâmplarea românului a ajuns virală pe rețelele de socializare. Omul povestește că a solicitat unui hotel din stațiunea turistică Mamaia o ofertă de cazare. Răspunsul hotelului l-a făcut să creadă că a vorbit pentru o cazare în Miami.   Acesta începe prin publicarea răspunsului primit de la compania de cazări din Mamaia. La începutul comunicatului, oficialii hotelului țin să îl felicite pentru momentul în care a decis să-și programeze concendiul spunând că în această perioadă beneficează de o reducere între 36% și 43%. Așadar, pentru șase nopți de cazare pentru trei adulți, suma pe care trebuie să o plătească este de 12.700 de lei

„Stimate domnule Mihai Popescu, echipa… vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre. Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți. Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din faţă de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii. Total sejur 12.700,80 lei”, scrie în oferta primită de acesta și publicată pe Facebook.

Bulgaria este mai ieftină. Hotelierii români nu au învățat nimic din experiența 2022

În 2022, hotelierii din Mamaia s-au plâns de faptul că stațiunea este goală. Asta în condițiile în care românii se duc în Bulgaria pentru că, ce să vezi, este mult mai ieftin. Prețul cerut pentru câteva nopți rivalizează cu stațiuni turistice cunoscute la nivel internațional. Jurnaliștii de la știrilebzi.ro au făcut un calcul a unui sejur în mai multe locații din lume. Așadar, calculele sunt de-a dreptul halucinante dacă este să le raportăm la prețurile practicate în România, sau la condițiile oferite de către alții.

De exemplu, la un hotel din stațiunea Agia Marina Nea Kydonias, Grecia, găsești prețuri, cu All Inclusive chiar și de 4000 de lei, hotel de trei stele. Olive Garden Hotel de patru stele îți oferă un All Inclusive la puțin peste 5000 de lei.

La Nisipurile de Aur din Bulgaria, 6 nopți de cazare pentru trei persoane la All Inclusive au un preț de pornire de 5000 de lei. Desigur, se pot găsi și hoteluri de trei stele care îți oferă prețuri între 3000 și 4000 de lei. În Antalya, un hotel de patru stele costă, pentru aceeași perioadă din an, aproximativ 6000 de lei. Menționăm faptul că prețurile variază și, desigur, dacă ești foarte pretențios, poți cheltui și câteva zeci de mii de lei. Așadar, cazare în Mamaia vs cazare în Turcia, Grecia sau Bulgaria. Ce ai alege?

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite