marți, 28 mai, 2024

Unde găseşti cazare ieftină pentru Paşte. Destinaţia din România perfectă pentru o vacanţă relaxantă

Se apropie minivacanța de 1 Mai și Paște, momentul în care mulți români aleg să-și petreacă timpul în diverse locații turistice, atât în țară, cât și în străinătate. Printre cele mai populare destinații autohtone se află stațiunile de pe Valea Prahovei, precum și regiunile pitorești ale Maramureșului și Bucovinei. Unii aleg să își petreacă vacanța de la începutul lui mai pe litoral. Cu toate că prețurile pentru astfel de escapade pot fi destul de ridicate, există și locuri în România unde găseşti cazare ieftină pentru Paşte și 1 Mai.

Unde găseşti cazare ieftină pentru Paşte

Cei care încă nu și-au planificat vacanța de Paște și 1 Mai trebuie să știe că mai au o sansă la o escapadă relaxantă, demnă de luat în considerare, și anume Delta Dunării, considerată un Amazon al Europei. Deși este adesea asociată cu pescuitul, această zonă este, de fapt, un loc minunat pentru relaxare în mijlocul naturii și pentru a te bucura de frumusețile pe care le oferă.

Cazarea în Delta Dunării poate fi accesibilă și oferă oportunitatea de a experimenta o masă de Paște cu bucate tradiționale specifice zonei, precum icre, chifteluțe din pește, borș de pește sau ciorbă din perișoare de pește, scrumbie la grătar și chiar calcan la tavă. Ca exemplu, în Crișan, în inima Deltei, un pachet pentru minivacanța de 1 Mai, care include trei nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină), se ridică la aproximativ 1.630 de lei pentru un adult și 930 de lei pentru un copil. Acest preț acoperă și o excursie cu barca pentru a admira apusul de soare pe lac, precum și transferul dus-întors cu barca de la Tulcea.

Cazarea în Delta Dunării poate fi convenabilă din punct de vedere al prețurilor și oferă șansa de a avea parte de o masă de Paște îmbelșugată cu delicii tradiționale specifice regiunii. Printre acestea se numără icrele, chifteluțele din pește, borșul de pește sau ciorba din perișoare de pește, scrumbia la grătar și chiar calcanul la tavă. De exemplu, în Crișan, un pitoresc cătun situat în inima Deltei, un pachet pentru minivacanța de 1 Mai oferă trei nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină) la un preț aproximativ de 1.630 de lei pentru un adult și 930 de lei pentru un copil. Această sumă include, de asemenea, o plimbare cu barca pentru a admira apusul de soare pe lac și transferul dus-întors cu barca de la Tulcea.

În perioada Paștelui, prețurile pot cunoaște o ușoară creștere, variind între 1.750 de lei și 1.090 de lei pentru un adult și un copil. Acest pachet include, de asemenea, transferul dus-întors cu barca de la Tulcea și o excursie plăcută cu barca pe lacurile și canalele deltei.

Sulina pregătește multe festivaluri în această perioadă

Sulina reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc o vacanță în Delta Dunării. Încă mai sunt proprietari care au camere disponibile, dar acestea ar putea fi rezervate în totalitate în curând. Unii proprietari își țin pensiunea deschisă pe tot parcursul anului și primesc destul de multe solicitări pentru rezervări. Pentru un pachet de trei nopți de cazare de Paște, care include masa și prânzul tradiționale, prețurile pornesc de la 800 de lei de persoană. În cazul în care sunt solicitate și alte servicii, precum excursii sau transferul către Tulcea, atunci prețurile pot ajunge până la 1.000 de lei. Tarifele pentru excursii încep de la 50 de lei, însă acestea pot varia în funcție de preferințele și nivelul de confort dorit al turiștilor.

Sulina reprezintă o destinație inedită datorită mixului său fascinant de atracții, inclusiv Delta Dunării, Marea Neagră și faimosul Cimitir al Piraților. Iubitorii de natură optează pentru această locație și pentru plimbările lor pitorești pe canalele deltei.

„Sulina cred că este o destinație turistică mai norocoasă. Îmbinăm și Deltă, și mare, avem și acest cimitir cosmopolit (Cimitirul piraților), dar avem și evenimente frumoase, Festivalul scrumbiei albastre, organizat anul acesta pe 28 aprilie, și Parastasul piraților nepomeniți, care va avea loc între 16 și 19 mai”, a spus Corina Davidov, unul dintre promotorii turismului în Delta Dunării.

La Crișan, pentru minivacanța de 1 Mai, este oferit un pachet ce include trei nopți de cazare cu demipensiune, cu mic dejun și cină, la prețul de 1.630 lei/adult și 930 lei/copil. Acest tarif cuprinde și o plimbare cu barca, precum și transferul dus-întors cu barca de la Tulcea, conform informațiilor furnizate.

În ceea ce privește perioada Paștelui (3 – 6 mai), pachetul este puțin mai scump. Pentru un adult, tariful este de 1.750 de lei, iar pentru un copil este de 1.090 de lei. Acest pachet include transferul dus-întors cu barca de la Tulcea. În plus, este inclusă și o excursie cu barca pe lacurile și canalele Deltei Dunării.

Astfel, dacă vă aflați pe ultima sută de metri în ceea ce privește planurile pentru minivacanța din această perioadă, Delta Dunării este un loc unde găseşti cazare ieftină pentru Paşte.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.