duminică, 21 iulie, 2024

Patru studente au îndrăznit să deschidă ușa pivniței. Cu ce secrete vechi au trebuit să se confrunte

Un grup de prietene, studente în Indiana, au îndrăznit să deschidă ușa pivniței, care fusese ținută încuiată permanent de când s-au mutat în chirie într-o casa. Ce au găsit în pivnița înfiorătoare a întrecut orice și-ar fi putut imagina.

Patru studente au îndrăznit să deschidă ușa pivniței

Una dintre studente are cont pe TikTok, cu numele de utilizator @mediabymidge. Pe această platformă, ea a postat 2 videoclipuri în care vorbește despre descoperirea făcută.
Deoarece locuința era închiriată, fetele au presupus că pivnița pecetluită cu un lacăt este un spațiu de depozitare al proprietarului, și pentru multă vreme nu au îndrăznit să se aventureze înăuntru.

„Pivnița noastră a fost închisă de când ne-am mutat și nu veți ghici niciodată ce am găsit înăuntru”, începe povestea de pe TikTok.

Ușa de la pivniță a fost încuiată încă de când s-au mutat, fapt care a stârnit curiozitatea prietenelor, însă au decis să respecte spațiul personal al proprietarului. Însă, într-un final, ele au cedat aurei de mister din jurul pivniței, și au decis să arunce o privire. Momentul a fost surprins într-un clip video.
Primul impact a fost dezamăgitor, căci tot ce au putut vedea erau niște pânze de păianjen imense.
Mai era și o ușă albă dărâmată la podea, restul camerei arătând foarte degradat. La o examinare mai atentă, unul dintre prieteni a aflat că ultima dată a fost folosită în decembrie 2007, acum aproape 2 decenii.
Prinzând curaj, au decis să exploreze mai departe. În interior, ele au dat peste o încăpere amenajată precum un templu, cu picturi murale ce reprezentau imagini ale unor personaje din desene animate populare, cum ar fi ștrumfii. De asemenea, ele au găsit mobilier vechi deteriorat, ce părea că a servit pe post de bar, și care avea încă o cutie goală de energizant așezată pe tejghea.
După câteva momente, ele au ajuns la concluzia că mobilierul și barul amenajat din pivniță au aparținut cel mai probabil unei frății, care dădea petreceri în încăpere.
Studentele au descoperit că barul a fost folosit ultima dată în 2007.
După această descoperire, prietenele susțin că sunt de-a dreptul încântate de descoperirea făcută și plănuiesc să reamenajeze spațiul pentru propria folosință.
Din fericire pentru acestea, descoperirea pivniței „înfiorătoare” a avut un final încântător.
Oamenii nu s-au putut abține să comenteze cât de înfiorător arată încăperea.

„Așa încep filmele înfricoșătoare”, a scris un internaut.

„Mi-ar fi fost prea frică să o deschid”, a spus o altă persoană.

O cameră secretă găsită în Marea Piramidă din Egipt

Marea Piramidă de la Giza din Egipt a fost construită acum aproximativ 4.600 de ani, în timpul domniei faraonului Keops. În luna martie a anului 2023, arheologii au făcut o descoperire monumentală, și anume o nouă încăpere secretă ce a fost găsita în Marea Piramidă.
Încăperea are forma unui coridor, lung de 9 metri, iar specialiștii sunt de părere că acest lucru i-ar putea conduce către noi descoperiri.

„Coridorul neterminat a fost probabil construit pentru a ușura greutatea piramidei fie pentru intrarea principală, la 7 metri mai jos, fie pentru o altă cameră sau spațiu încă nedescoperit. Vom continua scanarea, așa că vom vedea ce putem face… pentru a ne da seama ce putem afla sub acest loc ascuns sau chiar până la sfârșitul acestui coridor”, a declarat Mostafa Waziri, șeful Consiliului Suprem al Antichităților din Egipt.

Marea Piramidă de la Giza din Egipt are 164 de metri, și a fost cea mai înaltă construcție din lume până la edificarea Turnului Eiffel de la Paris, Franța, din 1889.
Patru studente au îndrăznit să deschidă ușa pivniței, curioase fiind de ce aveau să găsească înăuntru.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite