joi, 23 mai, 2024

Un lider PSD face reclamă la burgeri și mici cu foiță de aur, pe TikTok! „Mai pun 250 și îmi iau porc!”

Un lider PSD, Avram Gal, face reclamă restaurantului pe care-l deține și vine cu idei care de care mai inedite pentru a atrage clientelă. Mai nou, acesta face reclamă la burgeri și mici cu foiță de aur pe TikTok.
Odată cu sosirea sezonului cald, ultimul trend într-un restaurant din Cluj Napoca a fost reprezentat de micii cu foiţă de aur. Avram Gal, proprietarul, îi laudă, nu doar din privința aspectului, dar și a gustului, pe care îl descrie ca fiind o experiență unică.

Avram Gal ne recomandă un preparat deosebit: burgeri și mici cu foiță de aur

Micii cu aur sunt preparați din carne de vită adusă din America, amestecată cu vită Black Angus de România, de aici și prețul de 100 de lei per bucată. În meniul restaurantului putem regăsi și burger cu foiță de aur, sau un platou care conține mai multe preparate din carne de vită învelite în foiță din aur. Prețul platoului „Gold” este de 6.000 de lei, însă proprietarul spune că a fost un succes printre clienți.

„Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Uitați, așa arată au au au au au … așa arată cel mai bun burger din România. Dragilor, toată lumea întreabă pe Tik Tok cât face un platou. Acum avem platoul Chicago. Găsiți mici, cârnăcior, tomahawk, mușchiuleț de vită, burger, cel mai bun burger din Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, o specialitate. 1.200 de lei”, spunea acesta în clipul video.

În mediul online sunt postate mai multe clipuri, care au cucerit prin prezentarea de excepție a platourilor pline cu carne la grătar, servită fierbinte, în timp ce fumul învăluie preparatele de pe masa pofticioșilor.
Burgerul de la restaurantul liderului PSD poate fi încercat pentru „doar” 250 de lei. Politicianul își promovează activ restaurantul pe TikTok, unde a spus că este „cel mai bun burger cu aur” și îi poftește pe spectatori la masă.
Utilizatorii platformei au reacționat imediat.

„După pot să bag aurul la amanet?”/ „Dau rinichi pe 2 burgeri”/ „Mai pun 250 și îmi iau porc”, au fost reacțiile internauților.

Micii în foiță de aur sunt punctul principal de atracție

Micii cu foiță de aur reprezintă noua extravaganță a românilor care „se respectă”. Jurnalistul Victor Ciutacu a dat peste această noua fiță culinară autohtonă în meniul unui faimos loc de parcare şi răcorire de pe Dealul Negru, numit Deduleşti. „Ne-am dat dracu’ la pedale, mici cu foita de aur, sarakiilor!”, a scris jurnalistul într-o postare pe Facebook. Prețul pentru un mic în foiţă de aur este de 90 de lei, iar berea şi muştarul de Tecuci se plătesc separat.
Încă dinainte de perioada comunismului, micul a devenit o tradiție nelipsită de la grătarele făcute pe 1 Mai pentru a sărbători Ziua Muncii. Cu toate că sunt multe colțuri de stradă unde putem da fuga pentru o porție, cea mai populară locație rămâne terasa aflată pe marginea Drumului Naţional 7, pe Dealul Negru. Iar acum regăsim acolo și o rețetă îmbunătățită a preparatului, cu foiţe de aur care îi dau un gust special.
La începutul anilor ’90, oamenii opreau la Dedulești doar pentru izvorul a cărei apa era recunoscută ca fiind foarte bună. În prezent, acolo se află cel puțin 11 terase fiecare având 2, 3 sau chiar 4 grătare iar bătaia pentru un loc de parcare este strânsă.
La început doar un umil chioșc, în ziua de astăzi un restaurant în adevăratul sens al cuvântului, care vinde zilnic în jur de 3 mii de mici, printre care şi micii cu foiţă de aur.
Burgerii și micii cu foiță de aur reprezintă noua curiozitate culinară printre români.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite