luni, 24 iunie, 2024

Liviu Dragnea s-a apucat de vlog. Fostul președinte PSD gătește! – VIDEO

Liviu Dragnea s-a retras din politică și s-a apucat de vlog. Nu este o glumă, fostul președinte al PSD postând recent un clip în care gătește o rețetă de post.

Liviu Dragnea a fost președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, pierzând ambele funcții în momentul în care a fost condamnat la închisoare cu executare.

Liviu Dragnea s-a apucat de vlog și gătește

Fostul președinte el PSD, Liviu Drangea pare să îşi fi găsit votația apucându-se de vlog. Acesta a postat de curând o rețetă pe canalul său de Youtube. Rând pe rând, Liviu Dragnea a fost președintele CJ Teleorman, vicepremier, președinte PSD și șeful Camerei Deputaților. Acesta a condus PSD-ul spre, poate, cel mai mare scor electoral din istoria de după 1989. Totuşi, fostul președinte PSD a fost în centrul mai multor scandaluri. De la campania electorală din Teleorman până la celebra OUG 13 care punea un prag pentru abuzul în serviciu.

În cele din urmă, Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare, părăsind scena politicii. Ulterior, după ce s-a eliberat, Dragnea a cochetat cu Alianța Pentru Patrie (APP) alături de Codrin Ștefănescu. A renunțat la implicarea în politică după un scandal cu fosta lui mână dreaptă.

Bun venit la Bucătăria de Acasă cu Liviu Dragnea. Pentru cei foarte puţini care nu mă ştiu, numele meu este Liviu Dragnea și vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare, gustoase și foarte important, rețete sănătoase. La fiecare rețetă pe care o să o prezint, o să spun și ce beneficii are ingredientul principal. O să vorbesc și despre celelalte ingrediente. Eu cred că a venit vremea să începem să mâncăm sănătos. De zeci de ani de zile ne intră chimicale, E-uri. Această comoditate dată de supermarketuri nu face decât să ne îmbolnăvească.

Părând că nu mai are niciun viitor în politică, Liviu Drangea s-a apucat de vlog. Și nu orice fel de vlog, fostul președinte al social democraților apucându-se de gătit.

Ce rețetă are Liviu Drangea pe vlog?

Liviu Dragnea a ales, ca o primă rețetă pe vlog o mâncare tradițională de post. Așadar, fostul PSD-ist a gătit ”Teci de fasole galbenă”. Iată ingredientele alese de Liviu Drangea pentru această mâncare:

– Fasole galbenă teci—-450 g
⁃ Roșii în bulion —-350 g
⁃ O ceapă albă medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 căţei de usturoi
⁃ O legătură mărar
⁃ O legătură pătrunjel
⁃ Sare( neiodată),piper boabe,cimbru- după gustul fiecăruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb

Așadar, Liviu Dragnea s-a apucat de vlog, iar fostul PSD-ist este pus pe fapte mari. Vom vedea cu ce rețete ne va mai surprinde acesta.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite