Armin Nicoară, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Claudia Puican. „Da, din păcate ne despărțim…”

Armin Nicoară a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Claudia Puican. Artistul și soția sa au fost invitați la emisiunea lui Teo, iar cei doi cântăreți au vorbit despre problemele din căsnicia lor. Deși au apărut zvonuri că frumoasa Claudia Puican este însărcinată, se pare că adevărul este cu totul altul. Iată ce spune îndrăgitul cuplu despre mariajul lor tumultuos.

Armin Nicoară, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată. Cei doi se bucură din plin de succes în muzică și fac furori de fiecare dată când apar pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Claudia Puican și Armin Nicoară au parte de multe provocări pe plan personal.

Recent, artistul i-a șocat pe fani când a declarat că se desparte de soția sa, mărturisind că nu mai poate trăi lângă ea. Se pare că totul a fost o glumă de 1 aprilie, însă admiratorii cuplului au crezut la început că un alt divorț va zgudui showbiz-ul autohton. Invitat la emisiunea lui Teo alături de partenera sa de viață, Armin Nicoară a surprins cu dezvăluirea sa, care s-a dovedit a fi o farsă.

„Da, din păcate ne despărțim. Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia, pentru că îi e foame toată ziua și mi-a mâncat zilele.”, a declarat acesta.

Claudia Puican și Amin Nicoară au precizat ulterior că nu vor divorța, însă nu au dorit să ofere prea multe detalii despre zvonurile apărute că urmează să devină părinți. Un alt cuplu controversat este cel format din Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Cei doi au fost implicați într-un scandal după ce au declarat că divorțează, apoi au dezvăluit că sunt mai fericiți ca oricând și nu au de gând să se despartă.

Motivul pentru care artistul va pleca într-o călătorie fără soția sa

Armin Nicoară a dezvăluit la emisiunea lui Teo că are planuri mari în perioada următoare. Artistul va pleca la Muntele Athos împreună cu alți 18 bărbați din familia sa. Faimosul cântăreț va merge fără soția sa, iar aceasta se va ocupa de proiectele artistice. Armin Nicoară a oferit câteva detalii despre călătoria pe care o va face pe Muntele Athos.

„După cum știe toată lumea, la Muntele Athos au voie doar bărbații. Vom pleca într-un număr de 18 persoane, cu toată formația, neamuri, unchi. Plecăm pentru că noi nu prea ajungem pe la biserică.  Noi sâmbătă, după evenimente, terminăm dimineața. Trebuie să îi dăm și lui Dumnezeu ce îi place. Am ales să mergem, fiindcă e și Postul Paștelui.”, a mai precizat artistul.

Armin Nicoară și Claudia Puican i-au păcălit pe fani și au declarat la o emisiune tv că se vor derpărți. Ulterior, cei doi au recunoscut că totul a fost o farsă și nu s-au gândit niciodată la divorț. Artiștii formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată și se bucură din plin de celebritate. Armin Nicoară și soția sa au un succes impresionant în muzică și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite