duminică, 21 iulie, 2024

Georgiana Lobonț divorțează. Cântăreața locuiește separat de soț

Artista Georgiana Lobonț divorțează. Cântăreața este deja separată de soț, iar vestea a venit ca un șoc pentru fanii îndrăgitei artiste.

Recent, o altă informație a apărut în spațiul monden. Loredana Chivu s-a logodit. Acest lucru i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei care a petrecut duminică seara și a avut parte de un inel extrem de scump.

Georgiana Lobonț divorțează

Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț divorțează după 7 ani de mariaj. Aceștia au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Interesant este faptul că tocmai Rareș Ciciovan a fost cel care ar fi luat decizia de a se separa de soție, conform jurnaliștilor de la spynews.

Vestea este cu atât mai șocantă cu cât cei doi se afișau în public ca fiind îndrăgostiți ca în prima zi. Nimeni nu a bănuit că viața de cuplu al acestora ar avea probleme. Ba mai mult, tot timpul aceștia erau împreună. În special la evenimentele și emisiunile unde cunoscuta cântăreața participa.

Nu se cunosc cu exactitate motivele care au dus la o asemenea decizie, dar precizăm faptul că Rareș Ciciovan a renunțat la meseria de stomatolog vrând să îi dedice întru totul timpul soţiei sale. Din aceste considerente, bărbatul îşi însoţea peste tot soția vrând să se asigure că spectacolele la care participă aceasta ies perfect până la cel mai mic detaliu.

Rareș Ciciovan mărturisește că nu este prima oară când s-a gândit la divorț

Rareș Ciciovan a venit cu un punct de vedere asupra informațiilor care au apărut în presă. Acesta a mărturisit că nu este pentru prima oară când s-a gândit la divorț. Cu toate că păreau cuplul perfect, pare că au mai existat tentative de a divorța. Soțul artistei a mărturisit că nu a înaintat incă actele de divorț, dar le-a spus jurnaliștilor că decizia a fost deja luată:

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi.

Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro. Așadar, Georgiana Lobonț divorțează, lucru care va crea un mare impuls în lumea mondenă. Vom vedea cum vor decurge lucrurile referitoare la custodia copiilor sau la averea deținută de cei doi.

 

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite