vineri, 14 iunie, 2024

Loredana Chivu s-a logodit. A primit un inel de zeci de mii de euro

Loredana Chivu i-a surprins pe toți după ce s-a logodit. Vedetă a primit și un inel pe măsură. Conform datelor existente, bijuteria costă aproximativ 87.000 de euro.

Loredana Chivu a fost recent într-un conflict public cu actrița Doinița Oancea care o consideră că este una dintre cele mai neîngrijite vedete.

Loredana Chivu s-a logodit

Loredana Chivu a declarat în repetate rânduri că ar dori să își tină viața personală departe de reflectoare. Totuși, aceasta s-a logodit recent, iar jurnaliștii de la spynews au aflat de eveniment. La petrecerea pe care a dat-o cu ocazia zilei sale de naștere, vedetă a avut parte de surpriza vieții sale. Așadar, seara trecută, Loredana Chivu a invitat zeci de cunoscuți pentru a petrece de ziua de naștere. Au fost invitați pe măsură care s-au distrat pe ritmuri orientale aduse de Luis Gabriel și Adrian Minune.

Petrecerea a început și nimeni nu bănuia că vedetei noastre i se va schimba în bine viața. La un moment dat, iubitul acesteia a îngenuchiat în faţa ei cerându-o de soție. Vedetă a fost vizibil surprinsă și a răspuns prompt la întrebarea amorezului.

Inelul pe care l-a primit Loredana Chivu are o valoare uluitoare. Costă 87.000 de euro

Nici nu prea avea cum să refuze dacă e să ținem cont că bijuteria oferită este una extraordinară. Inelul este din aur de 18K, având o valoare de piață de peste 87.000 de euro. Bijuteria a fost însoţită și de un buchet uriaș de trandafiri albi

Cine este logodnicul Loredanei Chivu

Loredana Chivu s-a logodit în cursul serii trecute un un bărbat care este destul de necunoscut. Așadar, pare că logodnicul Loredanei Chivu este un bărbat foarte potent financiar, dacă e să ţinem cont de faptul că, pe lângă inelul care costă peste 80.000 de euro, vedetă a avut parte și de alte cadouri la fel de scumpe.

În altă ordine de idei, seara a fost una memorabilă și pentru invitații care au avut parte de un meniu luxos și de muzica toată noaptea. Printre vedetele care au participat la petrecerea dată de Loredana Chivu s-a numărat Simona Trașcă, Daniela Crudu, Bassam Dabbas dar și alții.

La petrecere, blondă a fost în centrul atenției în fiecare moment al serii. Aceasta a ales să poarte o rochie roșie care i-a scos în evidență bustul generos, și a purtat și o pereche de pantofi albi. Așadar, Loredana Chivu s-a logodit, dar încă nu s-a aflat nimic despre data nunții. Cel mai probabil, nunta va fi în această vară, nefiind exclusă și o altă perioadă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite