vineri, 19 iulie, 2024

Preţuri cu până la 60% mai mici în România! Cum poți obține aceste avantaje

S-a lansat o nouă platformă din domeniul HoReCa care poate asigura prețuri cu până la 60% mai mici în România. Platforma își propune revoluționarea întregii piețe de desfacere a mâncării din țară.

Oportunitate senzațională. Prețuri cu până la 60% mai mici în România

Valentin Șoneriu, producător din industria alimentară, dar și directorul CarmOlimp, a lansat o platformă revoluționară, dedicată industriei HoReCa, prin care românii vor avea parte de reduceri masive în ceea ce privește achiziționarea de produse proaspete.

“Platforma promite mâncare bună la cel mai corect preț de pe piată, intrucât cercetează și dezvolta procese tehnologice de obținere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piață, bazându-se pe corectitudine și inovare și pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce privește calitatea cât și în ce privește produsele”, precizează directorul CarmOlimp.

Începând cu luna iulie, toate restaurantele din țară vor putea cumpăra produse proaspete reduse chiar și cu 60% prin intermediul platformei zizam.

„Am stabilit deja că 60% din prețul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanțul de distribuție. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preț corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat platforma zizam.ro mai întâi în zona Brașov și acum lansăm platforma business to business pentru toată țara”, a declarat Valentin Șoneriu.

Platforma va fi accesibilă începând cu luna iulie 2024, atât pentru restaurante, dar și pentru consumatori, prin intermediul căreia vor putea produse, își pot alege zilele de distribuție, dar și urmări traseele. Acest lucru va duce la un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă și preț corect.

Disponibilă doar în Brașov momentan, platforma a fost gândită a un spațiu de desfacere pentru produsele afaceri proprii și dispune de mâncare gătită de la 16 branduri proprii, produse ale fabricii CarmOlimp, la cele mai bune prețuri din piață.

Concept unic de distribuție a mâncării gătite

Datorită internetului și infrastructurii deja existente, Valentin Șoneriu își propune revoluționarea întregii piețe de desfacere a mâncării din România.

„Platforma zizam.ro promite mâncare bună la cel mai corect preţ de pe piaţă, întrucât cercetează şi dezvoltă procese tehnologice de obţinere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piaţă, bazându-se pe corectitudine şi inovare şi pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce priveşte calitatea cât şi în ce priveşte produsele (…)”, a mai adăugat dezvoltatorul platformei.

CarmOlimp, companie fondată în 1993, în Brașov, deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită din țară, având în posesie, de asemenea, ferme de animale, dar și un abator. Aceasta a lansat, la începutul acestei luni, un concept unic de distribuție a mâncării gătite care implică funcționarea restaurantelor fără bucătari.

“Am cercetat foarte mult până am reușit să ieșim cu aceste produse în piața românească. Ne așteptăm să devenim principalul furnizor de mâncare gătită pentru HoReCa în următoarele 12 luni”, declară Valentin Șoneriu.

Se prefigurează că toți românii se vor bucura de prețuri cu până la 60% mai mici.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.