duminică, 21 iulie, 2024

Rapperul 6ix9ine are probleme de sănătate, după concertul susținut în România. Artistul internațional a postat un mesaj îngrijorător pentru fani

Rapperul 6ix9ine are probleme de sănătate, după concertul susținut în România. Faimosul artist a cucerit publicul în urmă cu câteva zile la Festivalul Beach Please, oferind fanilor săi un spectacol pe cinste. Acesta nu a cântat doar piesele sale extrem de cunoscute, ci a întreținut și atmosfera. Rapperul a sărit în mulțime, s-a dezbrăcat de haine și a acceptat să facă poze cu cei care aveau bilete VIP.

Mai mult, cântărețul s-a sărutat pasional cu Bia Khalifa și s-a filmat în ipostaze incendiare în compania acesteia. La scurt timp după concertul susținut în România, artistul internațional a postat un mesaj îngrijorător pentru fani. Rapperul 6ix9ine se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Rapperul 6ix9ine are probleme de sănătate, după concertul susținut în România

Faimosul artist internațional 6ix9ine a susținut un concert de zile mari la Festivalul Beach Please și a cucerit publicul autohton. Rapperul are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Acesta a creat o atmosferă incendiară în spectacolul său și a fost în centrul atenției ca de fiecare dată.

6ix9ine a sărit de mai multe ori în mulțime în timpul concertului, s-a dezbrăcat de haine și a făcut poze cu admiratorii săi. Extrem de dezinvolt, rapperul își asumă fiecare apariție excentrică și se bucură din plin de celebritate. Deși concertul susținut a fost de un real succes, artistul și-a anunțat fanii că se confruntă cu probleme de sănătate, la doar câteva zile după spectacol. 6ix9ine are gripă și nu mai poate lansa o melodie pregătită de ceva vreme pentru publicul său.

„Am vrut să lansez încă o melodie, dar m-a prins gripa.”, a scris rapperul pe Instagram.

Ce spune artistul despre sărutul pasional cu Bia Khalifa

Rapperul 6ix9ine a fost surprins în compania celebrei Bia Khalifa înainte și după concertul susținut de artist în România. Cântărețul s-a filmat în timp ce o sărută pătimaș pe Bia Khalifa și o ține strâns în brațe. Fanii au criticat ipostazele în care s-au afișat cei doi, filmulețele fiind etichetate ca cele pentru adulți.

Faimosul artist internațional a fost cel care a postat totul pe rețelele de socializare, iar Bia Khalifa a spus adevărul despre sărutul pasional cu 6ix9ine.

„6ix9ine a pus un story cu mine în care ne sărutăm. El a pus primul story, iar eu am dat repost. Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine.

Este ca și cum aș întreba un pilot de avion cum a decolat sau cum a aterizat cu avionul. Avionul este făcut să zboare, nu? Așa sunt și eu, dacă eu sunt o legendă, așa mi-a fost scris. Nu știu de ce se miră lumea când eu sunt cine sunt! Degeaba încearcă să mă saboteze lumea, că faptele vorbesc de la sine”, a spus Bia Khalifa, care face furori pe OnlyFans.

Rapperul 6ix9ine a susținut un concert inedit în România, însă la scurt timp după spectacol a anunțat că are probleme de sănătate. Artistul are gripă și este nevoit să amâne lansarea unei noi piese.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite