marți, 28 mai, 2024

Remediu pentru durerile de genunchi. Un amestec din aceste semințe te va scăpa de problemele articulare

Semințele de susan reprezintă un remediu excelent pentru durerile de genunchi. În doar o săptămână, genunchii tăi nu vor mai avea dureri și mersul pe jos va deveni o plăcere. Acest remediu natural este foarte eficient în eliminarea durerilor de genunchi și de articulații. În doar câteva zile puteți uita de toate problemele.

În cazurile în care durerea de genunchi este cauzată de un accident sau de o rană, ar trebui să vă vizitați medicul pentru ca a vă prescrie tratamentul adecvat. Dar dacă durerea dvs. nu este cauzată de o accidentare, remediul perfect pe care îl găsiți în rețeta de astăzi va putea să vă vindece complet disconfortul din genunchi. Semințele de susan au o valoare nutritivă excelentă, fiind apreciate mai ales pentru conținutul lor ridicat de calciu. Puteți mânca trei lingurițe de semințe de susan pe zi, dacă nu suferiți de alte probleme de sănătate.

Remediu pentru durerile de genunchi. Semințele de susan vor ameliora deranjul

Semințele de susan sunt una dintre cele mai bune surse naturale de calciu, care este pur biologic și nu un mineral care se găsește în suplimente și în alte alimente. Doar un pumn de semințe de susan, în cantitate de 100 de grame, decojite și uscate, conțin o valoare nutritivă de 1200 mg de calciu și 500 mg de magneziu.

Consumul regulat al acestei semințe fabuloase ajută la reducerea riscului de osteoporoză, mai ales la femei. Iată cum se prepară un remediu natural puternic pentru durerile de genunchi și articulații, pe bază de semințe de susan.

Ingredientele necesare se găsesc aproape în orice bucătărie. Astfel, veți avea nevoie de 4 linguri de semințe de susan, 2 linguri de gelatină naturală, 8 linguri de semințe de in, 200 gr de miere naturală, 40 gr de semințe de dovleac și 3 linguri de sultanină.

Este bine să știți că susanul conține grăsimi, proteine, vitaminele E și B, siliciu, calciu, mangan, nichel, cupru, zinc, bor, magneziu, litiu, iod, rubidiu, crom, purine, fitosteroli, acizi grași, antioxidanți, fibre, sesamină.

Cum se prepară remediul naturist? Cea mai simplă rețetă

Pentru a pregăti remediul puneți toate semințele în apă timp de 1-2 ore. Astfel, veți avea nevoie de semințe de susan, semințe de in, semințe de dovleac, apoi clătiți semințele și îndepărtați apa. Apoi puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați bine până când se formează un amestec omogen.

Ulterior, puneți amestecul într-un borcan de sticlă, acoperiți-l și păstrați-l în frigider. Vă recomandăm să consumați 1 lingură din amestec înainte de micul dejun și 1 lingură înainte de prânz 25-35 de minute. Puteți spăla amestecul cu o cantitate mică de apă purificată. Astfel, într-un timp foarte scurt, nu doar că veți observa că durerile de genunchi dispar, dar veți simți clar că cartilajele și tendoanele se întăresc.

Remediul pentru durerile de genunchi reprezintă un tratament natural excelent pentru durerile de genunchi și articulații este extrem de natural și benefic pentru sănătate, așa că nu vă va face rău. Remediul nu trebuie folosit dacă sunteți alergic la produsele apicole și dacă suferiți de diabet.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite