duminică, 3 decembrie, 2023

S-a căsătorit cu o fantomă, a divorțat și a devenit călugăriță! „Mă întorc la Dumnezeu!” – GALERIE FOTO

O femeie care s-a căsătorit cu o fantomă a unui soldat victorian mort spune că a divorțat și a devenit acum călugăriță. Femeia susține că această căsătoria cu o fantomă s-a dovedit a fi o experiență atât de traumatizantă pentru ea, încât aceasta a decis să caute o viață de celibat într-o mănăstire.

S-a căsătorit cu o fantomă

Brocarde, o cântăreață în vârstă de 40 de ani, din Oxfordshire, Anglia, s-a căsătorit, de Halloween, în anul 2021 cu Edwardo, fantoma unui soldat victorian, după ce spiritul bărbatului ar fi apărut în casa ei, după cum aceasta susține.

„Căsnicia” lor nu a durat prea mult însă. După mai multe acuzații de infidelitate, Brocarde, în vârstă de 40 de ani, a decis să pună capăt relației vara trecută.

Brocarde

„El a devenit din ce în ce mai agresiv și mai urât. A început să mă bântuie cu sunetul unui copil care țipă. Am ajuns la concluzia că singura modalitate de a scăpa de Edwardo a fost să-l exorcizez, așa că m-am angajat într-un proces chinuitor ce a avut loc în capela în care ne-am căsătorit“, a povestit Brocarde.

Femeia a apelat la u exorcist pentru a scăpa de Edwardo.

„După ore întregi, în care m-am simțit sfârșită, m-am sufletul m-au s-a curățat. M-am simțit ușoară, liberă și entuziasmată. M-am simțit eliberată de spiritul lui tulburat”, a spus femeia.

Brocarde

Descrisă ca fiind „diabolic de frumos”, entitatea și-a declarat imediat dragostea pentru femeie în noaptea în care s-au cunoscut și, cu timpul, a început să se încreadă în ea.

„Am simțit o arsură intensă în inima mea când l-am simțit în cameră. Am simțit furnicături pe tot corpul, până la degetele de la picioare. Am încercat să mă ridic din pat, am întins mâna pe spate să aprind lumina de la noptieră, dar mâna mea a fost împinsă înapoi. Am simțit o respirație caldă pe gât și apoi mi-a șoptit «Te iubesc». Am început să tremur și lacrimile îmi curgeau pe față“, a povestit cântăreața întâlnirea cu fantoma.

Femeia a spus că l-a văzut ca un soldat victorian, în uniformă, chiar și în ziua nunții lor.

Brocarde

S-a decis să se călugărească

Hotărâtă să pună capăt definitiv relației cu fantoma, femeia s-a călugărit și a depus un jurământ de celibat.

„Să devin călugăriță este de fapt ultima mea încercare de a mă elibera. Dacă nu va funcționa, atunci nu știu ce voi face”, a spus aceasta.

Cântăreața a menționat că și-a dat seama că „fostul ei soț” nu o putea agasa cât timp ea se afla la biserică, iar astfel a luat decizia de a se călugări.

„Sunt la capătul răbdării. Edwardo a aruncat în aer televizorul când a văzut nunta noastră pe Gogglebox. Nu vrea să se apropie de biserici sau de preoți, așa că sper că îi este frică și de călugărițe. El a urât gândul că mă întâlnesc cu bărbați adevărați, așa că poate că va fi mulțumit și se va odihni în sfârșit în pace dacă mă voi întoarce la Dumnezeu și la o viață de abstinență”, a spus ea.

Brocarde

Cântăreața nu știe, încă, cum va putea face față abstinenței.

„Nu știu cum mă voi descurca cu abstinența. Sunt o persoană foarte pasională. Nu sunt sigură că rugăciunea va fi un substitut potrivit. De asemenea, mă îngrijorează puțin faptul că voi fi limitată la un singur loc. Sunt un spirit liber și nu sunt sigură ce părere au călugărițele. Cred că voi fi călugărița obraznică”, a mai spus cântăreața care s-a căsătorit cu o fantomă, a divorțat și a devenit călugăriță.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.