marți, 5 decembrie, 2023

Sarah Dumitrescu s-a pozat nemachiată și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Cum arată fiica Anamariei Prodan fără filtre și machiaj

Sarah Dumitrescu s-a pozat recent nemachiată și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Blondina nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe, iar reacțiile internauților sunt pe măsură. Sarah Dumitrescu a renunțat la make-up și a postat un mesaj pentru toți cei care o critică. Iată cum arată fiica Anamariei Prodan fără filtre și machiaj.

Sarah Dumitrescu s-a pozat nemachiată și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Sarah Dumitrescu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Blondina se mândrește cu formele sale fără cusur la vârsta de 23 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Nu de puține ori, fiica Anamariei Prodan a declanșat controverse în lumea mondenă cu aparițiile sale mult prea îndrăznețe. Recent, aceasta s-a pozat fără strop de machiaj și a postat un mesaj pentru cei din mediul online, declarându-se mândră de modul în care arată.

„Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină.

Nu am nicio intervenție, de niciun fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună.”, a declarat vedeta.

De ce fiica Anamariei Prodan nu are un iubit

Deși Sarah Dumitrescu face furori în rândul bărbaților cu aparițiile sale incendiare, aceasta a dezvăluit recent că nu are un iubit și nu este pregătită pentru o relație. Tânăra în vârstă de 23 de ani se dedică baschetului și își dorește o carieră de succes. Fiica Anamariei Prodan vrea să fie o sportivă de performanță și face multe sacrificii de dragul sportului.

,,Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. (…) Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. (…) Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri.

Eu sunt cetățean american, unul mândru. Îmi văd părinții mai rar și rudele. Am două antrenamente pe zi și școală. Nu am timp de nimic altceva.”, a precizat fiica Anamariei Prodan.

La vârsta de 23 de ani, Sarah Dumitrescu face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. Aceasta s-a pozat recent fără strop de machiaj și a declanșat un val de reacții în mediul online. Deși mulți au criticat-o pentru aparițiile mult prea îndrăznețe, vedeta nu ține cont de replicile dure ale celor din jur.

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei  Prodan complet naturală - KFetele

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.