joi, 23 mai, 2024

Scandal monstru făcut de Florin Salam la un hotel. Criză violentă de gelozie

Florin Salam pare să se fi ținut din scandal în scandal, iar cu recent acesta a făcut un scandal monstru la un hotel din Poiană Brașov. Criza violentă ar fi stat la baza unei gelozii.

Incidentul a avut loc nu cu cum înainte ca Florin Salam să fie audiat de procurori într-un dosar de proxenetism și cămătărie.

Scandal monstru făcut de Florin Salam la un hotel

Florin Salam a făcut un scandal monstru la un hotel de lux din Poiană Brașov. Artistul ar fi avut o criză violentă de gelozie, iar în mijlocul acestei manifestări a picat fiul unui cunoscut fotbalist român. Conform reporterilor de la spynews.ro, Florin Salam a crezut că fiul unui fost mare fotbalist român i-ar fi făcut ochi dulci Roxanei Dobre. De aici până la scandal a fost doar un pas.

Așadar, înainte de a fi dus la Secția de Poliție nr. 24 București unde a dat declarații într-un dosar în care mai mulți interlopi sunt acuzați de proxenetism și cămătărie, Florin Salam a fost la un pas să se ia la bătaie.

Unele surse au afirmat faptul că Florin Salam, Roxana Dobre și Laurențiu Aliuță – fiul fostului mare forbalist Marian Aliuță – au mers în Poiana Brașov, la un hotel de lux. Manelistul ar fi avut un acces de furie după ce ar fi suspectat că Laurențiu Aliuță i-ar face ochi dulci Roxanei. De aici a început scandalul, iar artistul ar fi distrus mai multe piese de mobilier din interiorul hotelului. Cel mai probabil speriat, Laurențiu Aliuță, a negat cu vehemență un asemenea scenariu și a plecat de urgență din hotel spre București. Acesta a plecat cu trenul pe ruta Brașov-București. Laurențiu Aliuță este fiul fostului mare fotbalist Marian Aliuță. Acesta a ales o carieră muzicală în detrimentul unei carieri sportive.

Florin Salam călcat de mascați într-un dosar de proxenetism

Florin Salam și-a început anul 2023 cum nu se putea mai prost. Artistul a făcut scandal la Poiana Brașov, iar recent a fost călcat și de mascați într-un dosar de proxenetism. Conform datelor existente, dosarul vizează mai multe clanuri interlope din București, clanuri care ar fi racolat fete prin metoda loverboy și le-ar fi obligat să se prostitueze în București, Cipru sau Suedia. Sumele de bani câștigate de interlopi sunt de ordinul milioanelor de euro. Asta pentru că procurorii suspectează că clanurile au ridicat un întreg complex comercial cu banii proveniți din activitățile ilegale.

În fine, artistul a fost audiat în calitate de martor în dosar. Procurorii explicând faptul că Florin Salam ar fi fost client de lux a unor dame de companie ce erau obligate. Manelistul s-a arătat extrem de deranjat de percheziții și a transmis că procurorii și mascații ar trebui să se ducă după adevărații interlopi. Așadar, Florin Salam o ține din scandal în scandal și a început anul 2023 cum nu se putea mai rău.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite