sâmbătă, 2 martie, 2024

Florin Salam, client de lux al fetelor exploatate de interlopii din București. Manelistul audiat în dosarul de proxenetism

Sunt noi detalii despre Florin Salam care ar fi fost client de lux al fetelor ce erau exploatate de interlopii Sile Broscoi, Macula și Ștoacă, susțin unele surse.

Florin Salam a fost audiat de procurori ca martor într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Asta după ce mascații au efectuat percheziții în 11 locații, iar 39 de persoane au fost aduse la audieri.

Florin Salam, client de lux al fetelor exploatate de interlopi

Așadar, informațiile noi din dosarul de proxenetism deschis de autorități au apărut recent. Se pare că Florin Salam era un client de lux al fetelor ce erau exploatate de interlopi și erau obligate să practice prostituția. Manelistul a făcut și o serie de declarații în acest sens, în cursul zilei de miercuri 22 februarie. Atunci le-a spus reporterilor că totul este o greșeală și că polițiștii ar fi trebuit să-l lase să doarmă:

Duceţi-vă la problemele voastre, nu veniți la mine. Au venit ăștia la mine să mă întrebe ceva. Dacă sunt nebuni, ce vor ăștia să le când? Ați înnebunit? Faceţi-vă treburile, deranjați omul din somn? M-ați trezit ca nebunii. Hai, lăsați-mă să dorm că îmi e somn. ” a declarat Florin Salam, potrivit spynews.ro.

Alte informații din dosar arată că banii obținuți de cele două clanuri de pe urma proxenetismului au fost investiți într-un complex rezidențial de lângă București.

Interlopii făceau sute de mii de euro de pe urma prostituției

Așadar, Florin Salam nu are calitatea de suspect în dosar el fiind doar martor. Totuși, cele două clanuri de interlopi făceau sute de mii de euro de pe urma prostituției. Rețeta era una clasică. Fetele erau ademenite prin metoda Loverboy, iar ulterior acestea erau obligate să se prostitueze în mai multe țări din Europa, dar și în București.

Din proxenetism, interlopii au câștigat sume impresionante de bani, de ordinul sutelor, poate milioanelor de euro. Procurorii au găsit în conturile interlopilor suma de aproximativ 250.000 de euro, pe lângă alte obiecte foarte scumpe cum ar fi mașini de lux, aur etc.

Sumele au fost mai mari pentru că oamenii legii consideră că interlopii au ridicat un complex rezidențial cu banii obținuți de fetele care erau obligate să se prostitueze.

Banii obținuți de victime erau predați cash unei tinere care a fost prinsă în flagrant cu suma de 100.000 de euro, bani ce au fost obținuți doar în șase luni. Fetele practicau prostituția în Cipru, Suedia, Olanda sau Belgia. Al doilea clan care a fost destructurat de oamenii legii folosea un hotel de lângă București pentru întâlnirile dintre fete și clienți. Două recepționere au fost audiate și ele de procurori. La final, 14 persoane au fost reţinute în acest dosar.

Așadar, Florin Salam avea calitatea de client al fetelor exploatate de interlopi, iar rolul în dosarul instrumentat de procurorii ani-mafia este cel de martor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite