vineri, 14 iunie, 2024

Scene emoționante pentru această femeie! Bolnavă de cancer, și-a lăsat fetele să o tundă!

Scene emoționante pentru Jenny Appleford, mama a doi copii. Bolnavă de cancer, aceasta și-a lăsat fetele să o tundă! Jenny urmează de mai puțin de un an un tratament pentru a-și prelungi viața.

Bolnavă de cancer, și-a lăsat fetele să o tundă!

Jenny Appleford se luptă de doi ani cu cancerul. Femeia în vârstă de 36 de ani, „mami influencer”, un creator de conținut popular din California, a primit recent diagnosticul crunt din partea medicilor. Aceasta mai are de trăit aproximativ 6 până la 9 luni înainte de a fi răpusă de stadiul 4 all cancerului pulmonar care s-a răspândit la creier.

Din momentul în care a primit vestea devastatoare, Jenny a început terapia pentru a-și câștiga mai mult timp alături de cei dragi.

Din cauza medicației, tinerei i-a căzut o mare parte a părului.

„După mai bine de doi ani de luptă cu cancerul, în sfârșit îmi rad părul”, a mărturisit Jenny într-un videoclip sfâșietor postat pe YouTube, distribuit celor 112.000 de urmăritori, în timp ce stătea alături de soțul ei, Kyle Appleford.

Momente emoționante!

Scalpul ei prezintă acum smocuri de păr în spatele capului, în timp ce câteva șuvițe firave se mai pot zări pe tot scalpul ei.

Jenny a cerut ajutorul fiului ei, Ellis, în vârstă de 7 ani, și al fiicei Winnie, în vârstă de 3 ani, pentru a o ajuta să se machieze și să-și tundă părul pentru a „arăta mai mult ca păpușa ei chelă Barbie”. Tânăra mămică a dezvăluit în fața camerei că cei mici au comparat-o cu un „bunic” și că spera că procesul de îndepărtare a părului rămas va fi un lucru bun pentru întreaga familie.

„Am emoții să văd cum merge treaba cu ea. Se luptă cu vestea că sunt pe moarte și vrem să-i oferim un ajutor, pentru că nu-mi pot imagina cât de greu este ca un copil de 4 ani să treacă prin asta… Pare să înțeleagă pe deplin – este o prostie ”, a spus mama îngrijorată în videoclip.

Procesul a fost doar o încercare de a scăpa de teama celor mai apropiați, a mărturisit femeia. Rezultatul final: copiii și soțul ei au făcut-o să se simtă „cu adevărat specială și frumoasă”.

„Nu am plâns azi, sunt foarte mândră de mine. Este ciudat să vezi cum se cade. Este mai înfricoșător decât ți-ai imagina. Te face să te simți mai inconfortabil decât ți-ai imagina”, a mărturisit femeia în vârstă de 36 de ani.

Jenny se luptă cu cancerul din anul 2021, când a fost diagnosticată cu adenocarcinom non-microcelular în stadiul 3 inoperabil – un tip de cancer pulmonar – în ciuda faptului că nu a fumat niciodată. Aceasta a documentat întreaga poveste pe YouTube, acolo unde are 117.000 de abonați.

În ciuda faptului că a fost supusă chimioterapiei și radiațiilor, a suferit intervenții chirurgicale și i-au fost administrate mai multe medicamente, cancerul s-a răspândit la ganglionii limfatici și la creier anul trecut, progresând în stadiul 4.

Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

La începutul acestei luni, ea le-a dat copiilor ei vestea sfâșietoare că e pe moarte.

Bolnavă de cancer, și-a lăsat fetele să o tundă, iar familia a strâns peste 135.000 de dolari prin intermediul platformei GoFundMe, care vor merge către facturile medicale, metode alternative de tratament, asigurări și călătorii pentru tratamente.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.