luni, 24 iunie, 2024

Și-a vândut de mai multe ori fiica de 14 ani ca sclavă sexuală! Primea în schimb bere și 50 de lei!

Un bărbat din Târgu Secuiesc a fost condamnat în primă instanță la 12 ani de închisoare după ce și-a vândut de mai multe ori fiica în vârstă de 14 ani ca sclavă sexuală. Acesta primea în schimb sume modice de bani și sticle de bere. Copila era violată de bărbații la care ajungea. Fata de 14 ani a fost dată de mai multe ori de propriul ei tată, pe parcursul anului 2018, contra unor sticle de bere și ceva mărunțiș. De fiecare dată când copila reușea să fugă și se întorcea acasă, tatăl ei o ducea înapoi, fără să o primească în casă.

Și-a vândut de mai multe ori fiica de 14 ani ca sclavă sexuală!

În 2018, Erika, o fată în vârstă de 14 ani a fost vândută de tatăl său, Victor G., din Târgu Secuiesc, mai multor bărbați, contra unor sticle de alcool și unor sume modice de bani.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, și-a dat fiica minoră la cel puțin 3 bărbați, care au întreținut raporturi sexuale cu aceasta, primind în schimb suma de 50 de lei și o ladă cu bere. Fata a locuit mai bine de 2 ani la 2 dintre cei 3 bărbați pe perioade îndelungate și a fost supusă la multiple abuzuri.

„Inculpatul Victor G. a vândut-o pe fiica sa minora, inculpatului Majlat Lorand pentru suma de 50 de lei şi o ladă de bere, aceasta arătând că a asistat la efectuarea înțelegerii, în timp ce se afla în curtea familiei. A stat acolo circa 2 ani și jumătate şi, în această perioadă, aceasta a fugit de mai multe ori deoarece acesta o bătea. După ce fugea de la noua casă se ducea la domiciliul ei, însă era dusă înapoi la locuința lui Majlat de către acesta din urmă sau de către tatăl ei”, se arată în dosarul întocmit de procurori.

În perioada cât a stat la Majlat Lorand, minora a fost violată de mai multe ori, fiind amenințată cu un cuțit.

Vândută din nou de propriul tată

Sătulă de modul în care este tratată, Erika s-a dus la poliție și a depus plângere. Fata a fost luată acasă de mama ei și de un echipaj de poliție, dar tatăl ei a vândut-o din nou, tot pe câteva sticle de băutură și pe 50 de lei. De data asta cumpărătorul a fost Majlat Istvan.

„În perioada ianuarie 2021-mai 2021, când minora s-a aflat sub autoritatea sa, a constrâns-o fizic (a imobilizat-o) și psihic (având în vedere situația de aservire în care se afla) să întrețină raporturi sexuale cu acesta zilnic și chiar de mai multe ori pe zi, împotriva voinței sale, victima, pe fondul vulnerabilității date de vârstă, imaturității caracteristice vârstei si pe fondul nivelului cognitiv slab, neputând să-și exprime un consimțământ valabil la întreținerea actelor sexuale”, se arată în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

La un moment dat, fata a reușit să fugă și să ajungă la o rudă.

Fata a fost audiată de-a lungul timpului, însă niciunul nu s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de act sexual cu un minor când a încheiat procesul verbal.

Minora a povestit și medicului examinator, cu ocazia examinării medico-legale, că a fost constrânsă la întreținerea raporturilor sexuale și că a stat la locuința concubinului împotriva voinței sale, fără vreun rezultat.

Tatăl fetei și cei doi Majlat au primit câte 12, respectiv 9 ani și trei luni închisoare. Toți trei ar trebui să-i plătească victimei 50.000 de euro daune morale. Decizia nu este definitivă în cazul celui care și-a vândut de mai multe ori fiica de 14 ani ca sclavă sexuală. Polițiștii care au anchetat plângerile depuse de fată sunt trimiși în judecată în dosarul disjuns.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite