sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Sonia Trifan iubește din nou, la un an de la divorț. „Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt…”

Sonia Trifan iubește din nou, la un an de la divorț. Celebra creatoare de modă s-a despărțit de fostul soț, fotbalistul Andrei Neagoe, în anul 2022, după cinci ani de mariaj. Vedeta a vorbit la vremea respectivă despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale, însă a încercat pe cât posibil să rămână în relații bune cu fostul partener de viață. În prezent, Sonia Trifan are un nou iubit și se declară o femeie împlinită. Cu toate acestea, creatoarea de modă nu dorește să dezvăluie identitatea bărbatului până când nu este sigură că relația dintre ei este una serioasă și de viitor.

Sonia Trifan iubește din nou, la un an de la divorț

Sonia Trifan este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. La vârsta de 46 de ani, vedeta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectorelor. Pasiunea pentru design-ul vestimentar a adus-o pe Sonia Trifan pe marile scene ale lumii, iar în prezent se mândrește cu un CV impresionant.

Dincolo de realizările profesionale deosebite, Sonia Trifan a avut parte de multe provocări în viața amoroasă. Vedeta a divorțat de soțul ei, Andrei Neagoe, după 5 ani de căsătorie. S-a spus că fotbalistul i-a fost infidel creatoarei de modă, motiv pentru care aceasta a decis să pună punct mariajului.

În prezent, Sonia Trifan are un nou iubit, însă este extrem de precaută în relație. Vedeta nu dorește deocamdată să apară în spațiul public alături de partenerul ei până când nu este sigură că povestea lor de dragoste este de viitor, iar iubitul ei are intenții serioase.

„Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt, să ies cu el peste tot și deja lumea să îl știe și să îl cunoască. Sunt la început! Este cineva cu care mă văd, da, recunosc, dar nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îmi dau seama exact ceea ce îmi trebuie având în vedere experiența profesională prin care am trecut. Acum mă gândesc sincer de cinci ori înainte să fac un pas și să fiu cu cineva.

M-a făcut mult mai precaută și cred că lucrul ăsta este mult mai bun pentru mine pentru a mă apăra. Așa că nu vreau să dau prea multe detalii pentru că nu sunt, dar cu siguranță când voi fi ferm convinsă că este persoana cu care mi-aș petrece timpul în următorii ani din viața mea cu siguranță voi ieși fără niciun fel de problemă la braț cu el. În acest moment nu m-aș mai recăsători, dar am învățat în timp că niciodată să nu spui niciodată, cine știe, în viitor.”, a declarat vedeta.

Ce spune creatoarea de modă despre fostul soț

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat în anul 2022 în mare secret. Cei doi nu au dorit să vorbească prea mult despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor. Mai mult, creatoarea de modă și fostul partener de viață nu mai păstrează legătura. Sonia Trifan a dezvăluit recent că nu mai dorește să își amintească de trecutul ei dureros, iar în prezent se dedică profesiei sale și noului iubit.

„Fostul meu soț este la trecut, de asta se spune și „fostul” soț. Așa că dacă este la trecut este doar în trecutul meu. Nu face parte din prezentul meu și mai ales din viitorul meu și, de obicei, îmi place ca atunci când am luat unele decizii să nu mă mai întorc. Sunt implicată într-un proiect foarte mare acum și muncesc foarte mult. Este un an plin de proiecte. Am început să predau niște cursuri de design vestimentar și am câteva eleve în acest proiect.

Am încercat să mă axez pe partea profesională mai mult în ultima perioadă, pentru că după cum știți cu toții, în ultimii ani, am avut probleme personale și am neglijat foarte mult cariera și nu a fost deloc bine pentru mine.”, a mai precizat îndrăgita creatoare de modă.

Sonia Trifan și-a refăcut viața după divorț și iubește din nou. Vedeta nu dorește deocamdată să dezvăluie identitatea celui care i-a cucerit inima și preferă să păstreze discreția. Creatoarea de modă este mult mai atentă și precaută când vine vorba de relații și speră că în viitor va avea familia mult dorită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite