vineri, 12 aprilie, 2024

Struțo-cămila PSD – PNL nu are viață lungă! Ruptura va fi cu un scandal cât casa!

Coaliția de guvernare vine constant și ne spune că toat sunt bune și frumoase și cât de bine se înțeleg ei. În realitate, PSD și PNL joacă la rupere și fiecare dă la gioale partenerului din toate pozițiile. Struțo-cămila PSD – PNL nu are viață lungă, iar ruptura va fi cu un scandal cât casa.

Oricât și-ar dori Klaus Iohannis ca această alianță să țină, nimic nu leagă cele două partied care decid acum soarta României și care își mai doresc încă 4 ani de mariaj forțat.

Struțo-cămila PSD – PNL nu are viață lungă!

Legea în România e strâmbă, iar de asta beneficiază PSD și PNL. E clar că nu vor să schimbe nimic deoarece așa e mai ușor să manipulezi populația vorbind despre pericole inventate și transmițând că te-ai unit doar de dragul țărișoarei.

Dacă ne uităm pe declarațiile mai vechi ale liderilor PSD și PNL, despre justiție, economie sau personajele din alte partide, vom vedea că abordările s-au schimbat esențial.

Măritișul acesta impus de președintele dumneavoastră, Împăratul de la Cotroceni, nu are cum să aibă viață lungă, chiar dacă ei vorbesc nu despre unul, ci despre două viitoare mandate în fruntea țării.

Lanțul de iubire se va rupe, iar struțo-cămila va muri după un spectacol cum nu a mai fost până acum în politica românească. Este de așteptat să lase cu multe invective, pentru că sunt mulți lideri, din ambele tabere, care de-abia așteaptă să înfigă cuțitul în spatele actualilor  colegi din celălalt partid. Această alianță de conjunctură nu are cum să țină „a la long“ pentru că doar cine nu vrea nu vede că este un adevărat atac la democrație.

Nu poți să-i spui unui susținător PSD că liberalii sunt buni sau unui votant PNL că social democrații sunt frații lor și ar trebui să se înțeleagă perfect.

Această alianță de conjunctură dintre PSD și PNL este una nocivă, care afectează grav democrația deoarece sunt principalele două partide din țară și care vor să pună „monopol” pe electorat.

Cât se va mai impune Împăratul de la Cotroceni?

Grav este faptul că s-a ajuns în situația în care deși sunt antagonice ele au același stăpân. Cine este stăpânul care dirijează marionetele din PSD și PNL? Chiar aveți impresia că deciziile le iau Nicu și Marcel? Nu! Acest cuplu trist este dirijat de Împăratul de la Cotroceni! Iar asta s-a văzut cel mai bine în momentul în care președintele dumneavoastră a decis că e bine cu Nicușor Dan încă un mandat, chiar dacă ne e nici de la PSD și nici de la PNL.

Ce au făcut Nicu și Marcel? L-au ascultat pe Împărat și au venit la bătălia pentru Primăria Capitalei cu un candidat care clar nu are cum să-l bată pe Nicușor Dan.

Conducerea unei capitale europene îl depășește clar pe doctorul Cîrstoiu, deoarece candidatul nu trebuie să vină să învețe la locul de muncă. Nu! El trebuie să fie super pregătit pentru asta. Iar în cazul doctorului Cârstoiu nu se poate vorbi despre așa ceva.

Dar, dacă așa a decis Împăratul, așa au acționat marionetele Nicu și Marcel. Dar asta nu va ține la infinit, pesediștii și liberalii din eșaloanele doi și trei vor răbufni și se va vedea că struțo-cămila PSD – PNL nu are viață lungă, ruptura urmând să fie cu un scandal cât casa.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.