Survivor România 2023. Cine este Răzvan Danciu, tânărul de la echipa Războinicilor

Publicat:

Una dintre cele mai aşteptate competiţii sportive a început luni, 9 ianuarie. Survivor România 2023 a debutat cu un nou sezon, iar concurenţii sunt din ce în ce mai pregătiţi pentru jungla dominicană. Însă, mulţi telespectatori s-au întrebat cine este Răzvan Danciu, tânărul din echipa Războinicilor.

Precizăm că premiul emisiunii este de 100.000 de euro.

Cine este Răzvan Danciu, tânărul Războinic de la Survivor România 2023

Răzvan Danciu este cel mai tânăr concurent de la competiţia Survivor România 2023, având doar 20 de ani. Acesta este satul Gălăuțaș-Pârău, judeţul Mureş şi îşi încearcă norocul la echipa Războinicilor.

Războinicul cu părul şaten şi ochii căprui s-a mutat de o lungă perioadă în Bucureşti, unde este student la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Se laudă că a luat examenul de Bacalaureat cu nota 10 şi este extrem de activ în social media, având conturi pe toate platformele de socializare.

Conform informaţiilor de pe o pagină de social media, Răzvan Danciu are un frate, este extrem de pasionat de modă şi a călătorit extrem de mult alături de părinţii săi.

„Mă simt foarte binecuvântat pentru șansa asta uriașă! Da, este adevărat, din 9 ianuarie începe acest minunat parcurs la Survivor România în echipa războinicilor. Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și iubirea voastră, sper să transmit o energie bună și pozitivitate, eu voi da tot ce am mai bun, vreau să împărtășesc experiența cu voi.

Vreau să vă simt aproape, vreau susținerea voastră, vreau să dăm un exemplu bun împreună, VĂ VREAU APROAPE! Hai Războinicii! Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume!’, este mesajul postat de Răzvan Danciu, concurent Survivor România 2023, pe contul lui de Instagram.

Ce spune Răzvan Danciu despre competiţia Survivor România 2023

Concurentul Răzvan Danciu are aşteptări mari de la aceasta competiţie sportivă şi este motivat să ajungă în finală şi să castigele marele premiu pus în joc de producători. Războinicul afirma că va încerca din răsputeri să rămână o perioadă cât mai îndelunga în acest show de la Pro TV.

Chiar dacă se considera puternic, Danciu recunoaște că are unele frici, printre care se poate număra pierderea jocurilor. Războinicul vede competiția din jungla dominicană ca pe cea mai mare provocare a vieţii sale.

„Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu. Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare. Nu contează dacă e lupta mea sau nu: eu tot câștig. Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume”, a spus tânărul pentru protv.ro.

Deşi este un tânăr la început de drum şi nu ştim foarte multe lucruri despre el, surprizele pot apărea pe traseu cât de curând.

Concurenții au plecat în jungla din Republica Dominicană, la scurt timp după Anul Nou. Faimoşii şi Războinicii au pornit în aventura vieții lor și se vor confrunta cu probe terestre şi acvatice epuizante, cu foamea aprigă, dar și cu toate conflictele care pot apărea în taberele lor. Astfel, pe întreaga perioadă a difuzării emisiunii vom afla cine este Răzvan Danciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite