joi, 23 mai, 2024

Iubita lui Cristiano Ronaldo, angajată ca menajeră în Arabia Saudită. Paradoxul din spatele informației

Cristiano Ronaldo a semnat un contract record cu Al-Nassr din Arabia Saudită, dar iubita sa lucrează, în acte, ca menajeră. Situația este una paradoxală şi poate fi explicată extrem de simplu.

Legile din Arabia Saudită nu permit bărbaților să locuiască în casă cu femei, dacă nu sunt căsătorite cu ele. Ca un fapt divers, legile din lumea musulmană sunt atât de stricte încât recent un fotbalist a fost condamnat la moarte prin spânzurare. Cristiano Ronaldo nu este căsătorit în acte cu Georgiana Rodriguez, chiar dacă au împreună mai mulți copii. Din aceste considerente, starul a ales să facă un truc ce să-i permită să locuiască în casă cu propria iubită. Concret, pe viza iubitei lui Cristiano Ronaldo scrie ”Malek Yamin”, ceea ce în traducere înseamnă servitoare său persoană care face curat în casă, conform prosport.ro

Cristiano Ronaldo și-a trecut iubita ca menajeră în Arabia Saudită

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo lucrează în mod oficial ca menajeră în Arabia Saudită. Controversa din spatele vizei este cauzată de legile aspre din țara majoritar musulmană. Totuși, toată lumea știe de relația celor doi, iar șeicii au decis să închidă ochii la acest artifici. Ba mai mult, un avocat din spațiul arab a declarat recent că legea regatului care interzice coabitarea în aceeași casă fără certificat de căsătorie este una de domeniul trecutului:

Deși legile regatului încă interzic coabitarea fără certificat căsătorie, autoritățile au început recent să închidă ochii și să nu mai acuze pe nimeni. Însă aceste legi sunt folosite totuți atunci când există o problemă sau o infracțiune…Astăzi, autoritățile saudite nu mai intervin în această problemă – în cazul străinilor – chiar dacă legea interzice coabitarea fără mariaj”. a menționat sursa citată.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se vor despărți?

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au oficializat relația în 2016 atunci când starul Real Madridului a cunoscut-o în timp ce era vânzătoare într-un magazin de produse de lux. Ulterior, cei doi s-au cuplat, iar din relația lor s-au născut doi copii, Alana Marţina, în 2017, și Bella Esmeralda, în 2022. Presa mondenă internațională a dezvăluit în mai multe rânduri că cei doi sunt la un pas de despărțire. Totuși, iubita lui Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a dezmințit informațiile:

” (…) Sunt recunoscătoare să te văd, Cristiano, atât de entuziasmat și că mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit. Întotdeauna împreună cu familia noastră superbă”. a dezvăluit Georgina Rodriguez.

Așadar, iubita lui Cristiano Ronaldo lucrează, în acte, ca menajeră în casa fotbalistului. Lucru care pare desprins din filme, dacă e să ținem cont de situația financiară extraordinară a starului care a semnat un contract în valoare de 200 de miliarde de dolari.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite