duminică, 3 martie, 2024

Un asistent medical s-a sinucis după ce anunțase, fericit, că va deveni tată! Iubita lui Ionuț Mureșan a sunat la 112

Un asistent medical s-a sinucis! Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, avea o firmă de îngrijiri la domiciliu în oraș, iar în luna trecută anunța extrem de fericit, pe Facebook, faptul că împreună cu iubita sa vor deveni părinți. Din primele date, se pare că Ionuț Mureșan luase o supradoză de morfină.

Un asistent medical s-a sinucis

Unul dintre cei mai cunoscuți asistenți medicali din Arad, Ionuț Mureșan, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis în seara de 1 martie 2023. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, care se afla pe Calea Timișoarei, din Aradul Nou. Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut de iubita asistentului medical, Silvia. Femeia a încercat în mod repetat să ia legătura cu acesta, însă acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. În cele din urmă, femeia s-a decis să sune la numărul unic de urgență.

În momentul în care echipajul medical a ajuns la cabinetul bărbatului, nu a mai putut face decât să constate decesul asistentului medical.

Ionuț Mureșan s-a născut în anul 1985, în orașul Jibou, din județul Sălaj. După terminarea liceului, a venit în Arad la facultate pentru a deveni asistent medical. Bărbatul a lucrat ca și brancardier în UPU la Spitalul Județean Arad aproximativ 10 ani. Timp de 3 ani a lucrat ca paramedic la SMURD Vinga, iar din 2017 și-a deschis propria firmă de prestat servicii medicale la domiciliu. Ionuț era unul dintre cei mai cunoscuți asistenți medicali din Arad, după ce pe perioada pandemiei de COVID-19 mulți arădeni au apelat la el. Din punct de vedere al afacerii, bărbatul în vârstă de 38 de ani stătea foarte bine, reușind să-și extindă afacerea la Oradea, iar acum avea în plan să deschidă un punct de lucru și la Timișoara.

În februarie, Ionuț Mureșan anunța cu bucurie că va fi tată

În urmă cu o lună, asistentul medical părea a fi foarte fericit. Acesta fusese anunțat de iubita lui că va fi tată, iar bărbatul a ținut să-și împărtășească bucuria cu următorii paginii sale de Facebook.

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinți! Trebuia să împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, a scris Ionuț Mureșan, asistentul medical, în vârstă de 38 de ani, pe pagina sa de Facebook, în luna februarie.

Pentru prietenii și familia lui Ionuț Mureșan vestea morții asistentului medical a venit ca un șoc. Aceștia nu au putut să-și dea seama de ce bărbatul a recurs la gestul sinucigaș, mai ales că anul acesta a arătat în mai multe postări pe pagina sa de Facebook că este foarte îndrăgostit și plin de viață.

„Nu este neapărat că mă laud, daaaar am cea mai frumoasă iubită din întreaga lume”, este unul dintre mesajele postate recent de Ionuț Mureșan, pe pagina sa de Facebook, iar în poze apare alături de iubita lui.

După ce un asistent medical s-a sinucis la Arad, polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle care au fost motivele care l-au împins pe Ionuț Mureșan la gestul extrem. Din primele informații aflate de la poliție, se pare că asistentul medical luase o supradoză de morfină.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite