Un gropar a salvat o femeie îngropată de vie! „Am auzit strigăte din mormânt!“

Un gropar a salvat o femeie îngropată de vie într-un cimitir din orașul brazilian Visconde do Rio Branco. Groparul a povestit că a auzit strigăte din mormânt. Groparii au chemat militarii după ce și-au dat seama că structura era închisă cu cărămizi și ciment proaspăt. Femeia în vârstă de 36 de ani era rănită la cap și plină de sânge. Aceasta a fost dusă apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un gropar a salvat o femeie îngropată de vie

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost salvată marți, 28 martie 2023, din interiorul unui mormânt fără sicriu de la Cimitirul Municipal Visconde do Rio Branco, în zona da Mata din Minas Gerais.

Potrivit Poliției Militare, groparii au chemat poliția după ce și-au dat seama că structura era închisă cu cărămizi și ciment proaspăt.

Autoritățile locale au declarat că zona în care fusese găsită zidită femeia este parțial închisă, fiind asigurată cu securitate sporită. Cu toate acestea, partea de cimitir este asaltată în special de consumatori de droguri, din cauza situației dezastruoase în care Cimitirul Municipal este lăsat de fosta administrație.

Femeia a povestit cum doi bărbați mascați au dus-o la cimitir, unde au agresat-o și au zidit-o în mormânt. Potrivit declarațiilor femeii, aceasta a fost agresată pe motiv că ar fi pierdut drogurile și armele pe care cei i le-ar fi dat să le păstreze.

În momentul în care au ajuns la cimitir, polițiștii au auzit strigătele din interiorul mormântului. Când au deschis mormântul, au găsit-o pe femeia cu răni la cap. Serviciul mobil de urgență a fost chemat și femeia a fost dusă la Spitalul Sao Joao Batista.

După-amiază, reprezentanții Primăriei din Visconde do Rio Branco au emis un comunicat în care se arată că cimitirul este păzit non-stop de paznici.

„Totuși, pe lângă interzicerea parțială a locului în care s-a întâmplat fapta, și chiar și cu securitate sporită, invaziile continuă să se producă, în principal de către consumatori de droguri, din cauza situației dezastruoase în care se află Cimitirul Municipal a fost găsit de actuala conducere”, au spus reprezentanții Primăriei din Visconde do Rio Branco.

Femeia, implicată în traficul cu droguri

Potrivit Registrului Evenimentelor de Apărare Socială al Poliției Militare, victima ar fi păstrat narcotice pentru doi bărbați, iar materialul s-a „pierdut”. La aflarea acestei situații, cei doi au mers la casa femeii și au început să o agreseze. Concubinul victimei, care se afla și el la reședință, a reușit să scape din mâna traficanților de droguri.

Poliția Militară a descris-o pe victimă ca fiind consumatoare de droguri și a spus că ea făcea trafic de droguri pentru cei doi agresori, dar a pierdut o parte dintre substanțe.

Delegatul regional al Poliției Militare, Diego Candian Alves, nu a dorit să ofere detalii suplimentare legat de acest caz până la ultima actualizare a raportului privind situația în care un gropar a salvat o femeie îngropată de vie într-un cimitir din orașul brazilian Visconde do Rio Branco.

Pe aceeași temă

Cele mai citite