Descoperire macabră făcută la groapa de gunoi! Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un sac menajer, printre deșeuri!

Descoperire macabră făcută la groapa de gunoi din Oravița. Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-un sac menajer, aruncat printre deșeuri. Bebelușul de câteva zile era al unei fetițe. Cadavrul a fost găsit de un bărbat, care a sunat la poliție. Autopsia urmează să scoată la iveală vârsta copilului, data morții, dar și cauza.

Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un sac menajer!

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-un sac menajer, aruncat printre deșeuri, la groapa de gunoi din Oravița. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care a vrut să arunce niște resturi vegetale la groapa de gunoi a orașului. În acel moment, bărbatul le-a spus polițiștilor că a observat mai mulți câini în jurul unui sac din plastic. Atunci și-a dat seama că ceva nu este în regulă. În momentul în care s-a uitat în sacul menajer a rămas blocat: era trupul unui bebeluș decedat.

Imediat, bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat descoperirea macabră. La fața locului au sosit polițiștii criminaliști de la Poliția Orașului Oravița. Aceștia au izolat zona și au început imediat cercetările. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că este vorba despre cadavrul unei fetițe în vârstă de câteva zile, nou-născută.

Cadavrul a fost dus la morga Serviciului Medico-Legal de la Reșița unde urmează să fie făcută necropsia. Astfel, se va stabili dacă fetița era moartă când a fost pusă în sacul menajer sau a fost pusă vie și a murit asfixiată sau a suferit și alte violențe. De asemenea, medicii legiști vor afla vârsta exactă a fetiței, mai exact câte zile avea de la naștere.

Sacul menajer a fost adus și aruncat acolo

Având în vedere că locul în care a fost găsit cadavrul este la o distanță destul de mare de zona de case, polițiștii iau în calcul ipoteza că sacul menajer, în care se afla bebelușul, a fost adus și aruncat acolo probabil de o rudă a femeii care a născut fetița sau chiar de mama micuței.

Polițiștii încearcă să afle cine sunt părinții fetiței, care au fost motivele pentru care corpul acesteia a fost aruncat la gunoi, dacă s-a născut în viață sau nu şi de cât timp a fost aruncat cadavrul.

„Polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer.  La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.  Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Caraș Severin, după ce cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-un sac menajer, printre deșeurile de la groapa de gunoi din Oravița.

Pe aceeași temă

Cele mai citite