duminică, 3 decembrie, 2023

Un scandal fabricat: Elena Lasconi a mințit? O fotografie arată că Lasconi nu a fost la Referendumul din 2018!

Scandalul dintre Elena Lasconi și fiica sa în legătură cu votul la Referendumul pentru familie se pare a fi unul fabricat. Elena Lasconi a mințit că a votat la acel referendum. Cel puțin așa reiese dintr-o fotografie postată chiar de Elena Lasconi pe rețelele sociale. Din poză reiese că actualul primar al orașului Câmpulung Muscel nu a fost la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie în 2018.

Elena Lasconi a afirmat nu numai că a fost dar că a și a votat „DA“, ceea ce a declanșat o reacție extrem de virulentă din partea fiicei ei, susținătoare și membră LGBTQ+ la Paris. Referendumul din 2018 a fost un eșec total. S-au prezentat la urne puțin peste 3 milioane de români (21,1%) și au fost zeci de secții de votare unde timp de două zile a intrat nici măcar un om.

Un scandal fabricat: Elena Lasconi a mințit

În urmă cu câteva zile, Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a declarat că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018.

„Eu sun creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a fost răspunsul primarului din Câmpulung Moldovenesc.

Afirmațiile au stârnit-o pe fiica ei care a criticat-o în termeni extrem de duri într-un video postat pe Instagram și a anunțat că nu își va mai susține mama „în niciun sens”.

Scandalul a dus la înlăturarea Elenei Lasconi de pe lista USR pentru europarlamentare, unde era favorită. Totuși, în fotografiile ei publice postate pe Instagram este și una imediat după votul pentru Europarlamentarele din mai 2019.

Elena Lasconi apare în fotografie cu buletinul la vedere. Printre stampile de vot care se aplică pe spatele cărții de identitate nu se regăsește cea din octombrie 2018, anul în care a avut loc Referendumul pentru familia tradițională.

Cel puțin așa reiese din imaginile publicate de primăriță pe rețelele sociale în 2019.

Între timbrele aplicate cu ocazia alegerilor din 2016 (locale și parlamentare) și timbrul de la alegerile europarlamentare din acea zi nu există niciun alt timbru. Lipsește astfel tocmai dovada participării la referendumul pentru familie din 2018.

Oana Lasconi vrea să intre în politică

În mod cu totul surprinzător, după ce și-a criticat dur mama, Oana Lasconi face o mutare neașteptată. Ea și-a anunțat într-o postare pe Instagram intenția de a intra în politică.

„„Am fost «războinic de tastatură» mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop”, a scris Oana Lasconi.

Fiica primarului userist din Câmpulung Muscel a reacționat într-un story în care spune că își dorește o lume mai bună.

„Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost. Nu vreau să fiu populară, vreau să văd progres. M-am săturat! Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, a scris Oana Lasconi la story, fără a lămuri audiența dacă demersul său e unul politic.

Acum, pare că totul a fost un scandal fabricat, iar Elena Lasconi a mințit ea nevotând la Referendumul pentru familie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.