duminică, 14 iulie, 2024

Valentina Pelinel a rămas însărcinată cu Cristi Borcea în timp ce el era după gratii

Faptul că Valentina Pelinel a rămas însărcinată cu gemenele lui Cristi Borcea în timp ce acesta se afla după gratii a fost o enigmă multă vreme. Și totuși soția afaceristului a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit că a apelat la fertilizarea in vitro. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii din cei nouă pe care îi are afaceristul.

Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, și Valentina Pelinel, care este cu 10 ani mai mică, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani. Deși, la început, s-a crezut că relația dintre ei nu va dura prea mult, Pelinel și Borcea au demonstrat că dragostea a fost mai presus ca toate obstacolele care le-au ieșit în cale.

Una dintre marile încercări în relația lor a fost când afaceristul Cristi Borcea a trebuit să-și execute sentința după gratii, în 2014, după condamnarea în Dosarul Transferurilor. Valentina Pelinel l-a așteptat pe fostul președinte executiv al clubului Dinamo și, după eliberarea condiționată din 2018, cei doi s-au căsătorit civil.

Valentina Pelinel însărcinată
Pentru a le naște pe gemene, Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro

Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene în 2018

La momentul căsătoriei, fostul model era deja însărcinată și aștepta să aducă pe lume gemene. Multă lume s-a întrebat atunci cum a rămas Valentina Pelinel gravidă cu Cristi Borcea din moment ce el era încă după gratii. Valentina Pelinel a povestit în urmă cu câțiva ani că a apelat la fertilizarea in vitro pentru a aduce pe lume fetele gemene ale lui Cristi Borcea.

„Știu că au existat multe scenarii atunci! Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a dezvăluit Valentina Pelinel.

Valentine Pelinel și Cristi Borcea au în prezent trei copii – un fiu, Milan (6 ani) și o pereche de fete gemene, în vârstă de trei ani, Indira Maria și Rania Maria.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.