vineri, 14 iunie, 2024

A plătit 4.000 de lei pentru un prânz pe litoral! Ce a mâncat familia din Bârlad de acești bani

Un român a plătit 4.000 de lei pentru un prânz pe litoral! Bârlădeanul a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în momentul în care a văzut nota de plată de la un restaurant de pe litoralul românesc. Bărbatul a rămas blocat în momentul în care a văzut cât trebuie să plătească pentru un prânz.

A plătit 4.000 de lei pentru un prânz pe litoral!

Un bărbat din Bârlad a făcut publică nota de plată pe care a avut-o de achitat după ce a mâncat împreună cu familia la un restaurant de pe litoralul românesc, alături de alți 5 adulți și de 4 copii. Bărbatul a fost nevoit să achite 4.000 de lei pentru prânzul luat de 10 persoane.

„Am mâncat trei familii și am plătit suma de 4000 de lei. Pot să dovedesc. Am băut vin. Cel mai scump preparat a fost captura zilei, 1.760 lei, care erau trei pești, un lup de mare și Dorada. Au fost și salate. În total 4.000 de lei. Incredibil! Vorbim doar de o masă”, a declarat bărbatul.

Bărbatul a comentat că, mai în glumă, mai în serios, și-ar fi putut lua 3 porci de banii pe care a fost nevoit să-i dea pentru o singură masă.

„De banii aceștia luam trei porci pentru copilașii mei. Mi-a plăcut, dar nu mai vin. Nu mai vin aici, mai bine mă duceam în alte parte. Vă dați seama 4.000 mii de lei, un singur prânz”, a spus bărbatul.

Bârlădeanul a susținut că suma cea mai mare a fost plătită pentru „captura zilei“, fel de mâncare recomandat de către ospătar.

„Ei au venit și ne-au oferit. «Vreți pește? Vă recomand captura zilei», mi-a zis ospătarul! La final, cu tot ce am consumat noi, trei familii, am plătit 4.000 de lei și am plecat și nesătui. Am fost 6 adulți și 4 copii. Sunt exagerate prețurile!”, a conchis bărbatul.

Nu mai vine litoralul românesc!

În ceea ce privește cazarea, bârlădeanul a spus că nu a avut probleme, însă chiar i așa nu-și mai dorește vreodată să vină pe litoralul românesc vreodată după problema avută la restaurant.

„La cazare e ok, dar mâncare e super, super, scumpă. De asta și plecăm. Al doilea sejur nu mai viu aici, O să merg în Bulgaria, Grecia, în alte părți dar aici nu mai vin!”, a menționat bărbatul.

Nota de plată emisă de restaurantul de pe litoralul românesc, pe 23 iunie 2023, a fost una destul de mare. Pe lângă cei 3 pești, pentru care familiile din Bârlad au fost nevoiți să plătească peste 1.700 de lei, aceștia au mai mâncat creveți, sparanghel, sau ciolan de porc confiat.

Pe nota de plată pentru care bârlădeanul a plătit 4.000 de lei pentru un prânz pe litoral se regăseau: 4 porții de creveți chilly mayo- 316 de lei, 3 porții de crispy bufallo chicken wings – 127 lei, 7 porții de cartofi prăjiți cu parmezan și usturoi – 147, 1 porție de ciolan de porc confiat – 80 de lei, 5 porții de sparanghel – 130 de lei, 1 porție șnițel din piept de pui- 42 de lei, 2 porții de salată asortată- 52 de lei, 1 porție legume la tigaie – 26 de lei, Jamon- 320 de lei, 5 sticle de apă – 75 de lei, 2 sticle de vin – 380 de lei, 1 fresh de portocale – 22 de lei, 3 beri – 44 de lei, mujdei de usturoi – 4 lei, 5 sucuri – 60 de lei și captura zilei – 1.760 lei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite