joi, 23 mai, 2024

Actrița Carmen Ionescu are o poveste de viață impresionantă. Cine este soțul îndrăgitei artiste

Actrița Carmen Ionescu are o poveste de viață impresionantă. Aceasta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Artista s-a remarcat încă din tinerețe și a cucerit publicul cu rolurile sale pe care le-a interpretat. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Carmen Ionescu a avut parte de multe provocări în viața privată. Când vine vorba de planul personal, aceasta este extrem de discretă. Multă lume este dornică să afle cine este soțul îndrăgitei artiste.

Actrița Carmen Ionescu are o poveste de viață impresionantă

Carmen Ionescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră artistică uluitoare și o poveste de viață pe măsură. Vedeta este cunoscută de o țară întreagă datorită rolurilor pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Artista s-a născut în anul 1956, la București, iar înclinația către artă și cinematografie a avut-o încă din copilărie.

Actrița l-a avut ca profesor pe celebrul Amza Pellea, dar a colaborat cu actori celebri încă din anii studenției. Ajunsă la vârsta de 66 de ani, Carmen Ionescu se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Mai mult, îndrăgita artistă continuă să își surprindă fanii cu rolurile sale din piese de teatru și filme celebre.

Carmen Ionescu a jucat în serialul ,,Adela”, iar de curând a primit un nou proiect artistic. Vedeta va juca într-un nou serial, ,,Lia”, care va debuta în curând pe marile ecrane. Artista o va interpreta pe Maria și așteaptă cu nerăbdare să intre în pielea noului personaj.

„Ce bucurie mai mare poate să fie decât faptul că ai privilegiul să lucrezi în continuare, să faci ceea ce îți place şi mai ales, după un proiect ca Adela, să ai şansa să faci ceva diametral opus. Este o încântare pentru mine să o interpretez pe Maria, un personaj deosebit, în care predomină comicul, dar care este încărcat şi cu stări sufleteşti total diferite. Mi-e foarte la îndemână acest personaj, pentru că am senzaţia că mă joc tot timpul.”, a mărturisit vedeta.

Dincolo de succesul impresionant în carieră, Carmen Ionescu se declară o femeie împlinită și în viața privată. Actrița este căsătorită de 42 de ani cu Constantin Dinulescu, bărbatul care i-a cucerit inima încă de pe vremea studenției. Artista are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care i-a fost alături atâția ani.

O altă actriță celebră care are o căsnicie fericită de mulți ani este Monica Davidescu. Aceasta se declară o femeie împlinită la vârsta de 50 de ani și se bucură din plin de viață alături de soțul ei celebru, Aurelian Temișan. Și celebrul prezentator Andi Moisescu se mândrește cu partenera lui de viață și cu cei doi copii.

Ce spune celebra actriță despre partenerul ei de viață

Carmen Ionescu are o căsnicie frumoasă de mai bine de 42 de ani. Actrița este căsătorită cu Constantin Dinulescu și radiază de fericire alături de acesta. Îndrăgita artistă se mândrește cu soțul ei, însă ascunde o mare suferință. Carmen Ionescu regretă că nu are copii, deși a luptat foarte mult pentru a deveni mamă.

Recent, actrița a oferit câteva detalii inedite despre soțul ei, dezvăluind care au fost marile sale suferințe din plan personal.

,,M-am pregătit cu el pentru admiterea la facultate și atunci s-a înfăptuit … minunea. A fost o întâlnire care cred că o dată în viață este posibilă. Am pornit amândoi pe un drum și pot afirma cu tărie, și acum, că este sufletul meu pereche. Sunt încă îndrăgostită, nici nu aș putea altfel. Ne știm din 1979, însă căsătoria a venit după 13 ani, cred că nu avea curaj. Nu știu să spun neapărat care este secretul, iubirea, cu siguranță! El pentru mine a fost și iubit, și tată, și soț! A avut și are o grijă deosebită. Îmi place să cred și faptul că mereu ne-am completat unul pe altul, el mai matur, mai echilibrat, eu mai zurlie. A contat și faptul că am știut mereu, fiecare dintre noi, când să lăsăm de la noi, când să facem și compromisuri.

Din păcate copii nu am. La început nu îmi stătea mintea la asta, m-am concentrat foarte mult pe marea mea iubire, teatrul, unde am intrat târziu, după opt încercări. Tocmai din acest motiv am amânat copilul, iar apoi am zis că e prea târziu. Acum regret, dar așa a fost să fie.”, a mărturisit îndrăgita actriță.

Carmen Ionescu are o carieră artistică impresionantă, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și face furori cu personajele pe care le interpretează.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.