vineri, 12 aprilie, 2024

Albirea tenului închis. Cum să vă iluminați pielea acasă?

Albirea tenului închis este teoretic posibilă, dar este dificilă și nesigură. Această procedură necesită produse speciale, puternice și o abordare specială și ar trebui să fie efectuată numai de către profesioniști.

Albirea pielii, sau iluminarea, este o practică de înfrumusețare care vă permite să vă iluminați tonul pielii cu câteva nuanțe prin utilizarea unor produse cosmetice speciale. Problemele asociate cu această procedură sunt numeroase. Astfel, dacă observi că pielea ta s-a închis la culoare din cauza bronzului sau a petelor de vârstă trebuie să acționezi imediat. Oricare ar fi culoarea pielii, aceasta va arăta mai bine atunci când este curată și hidratată. Cu toate acestea, dacă doriți să vă iluminați pielea, există câteva modalități naturale de a face acest lucru acasă.

Albirea tenului închis. Ce cremă să folosești pentru a obține efectul dorit

Pentru albirea tenului acasă aplicați o cremă hidratantă pe piele dimineața și seara. Pielea va fi mai luminoasă, mai deschisă și mai sănătoasă dacă este îngrijită corespunzător. De exemplu, dacă aveți pielea grasă, folosiți o cremă hidratantă ușoară care se absoarbe rapid. În cazul pielii uscate, o cremă hidratantă mai grasă ar fi mai bună.

Revitalizați-vă stilul de viață pentru a vă face pielea mai luminoasă și mai strălucitoare. Încercați să vă îmbogățiți dieta zilnică cu fructe, legume, proteine slabe și produse din cereale integrale. De asemenea, asigurați-vă că beți multă apă. Bărbații ar trebui să bea aproximativ 3,7 litri de apă pe zi, iar femeile aproximativ 2,7 litri pe zi pentru a menține echilibrul de hidratare. De asemenea, încercați să faceți exerciții fizice timp de aproximativ 30 de minute pe zi.

Dacă vă mențineți corpul hidratat, faceți exerciții fizice în mod regulat și obțineți toți nutrienții necesari, pielea dumneavoastră va fi sănătoasă, frumoasă și strălucitoare. Astfel, aceasta va reuși să se deschidă ca nuanță.

Cât de importantă este protecția solară? Ce spun dermatologii

Dermatologii sfătuiesc să folosiți cremă de protecție solară acasă și atunci când ieșiți afară. Pielea se închide la culoare și își schimbă culoarea în principal din cauza expunerii la radiațiile ultraviolete ale soarelui.

Pentru a preveni acest lucru și pentru a evita afecțiunile pielii cauzate de radiațiile UV cu unde lungi și medii, aplicați o cremă cu factor SPF de cel puțin 30 pe față, piept, mâini și palme. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați crema de protecție solară la fiecare două ore, mai ales dacă vă aflați afară.

Exfoliază-ți pielea o dată sau de două ori pe săptămână. Frecați ușor pielea pentru a îndepărta celulele moarte. Poți folosi o perie uscată, o flanelă umedă și un exfoliant pentru corp care conține sare sau zahăr.

Exfolierea și curățarea delicată a pielii. Machiajul care te va ajuta să creezi impresia unui ten mai alb

Fața are o piele foarte delicată, așa că folosiți numai instrumente și produse concepute pentru față. De regulă, produsele pentru corp sunt prea dure. Țineți cont de faptul că exfolierea vă ajută doar dacă aveți pielea mai închisă la culoare decât de obicei. Pentru a vă face propriul exfoliant facial, încercați să adăugați o linguriță de migdale măcinate sau de ovăz la produsul dumneavoastră obișnuit de curățare.

Există mai multe metode pentru albirea tenului acasă, însă înainte de a folosi orice modalitate este bine să apelezi la sfatul unui medic specialist. Pentru a crea impresia de piele mai deschisă prin contrast, încercați rujul închis la culoare și machiajul închis la culoare pentru ochi.

Dacă modalitățile naturale pentru albirea tenului închis vi se par ineficiente, folosiți o cremă iluminatoare cu hidrochinonă. Discutați în prealabil cu dermatologul dumneavoastră pentru a afla ce concentrație de hidrochinonă este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite