sâmbătă, 2 martie, 2024

Urmărește live webcam Piața Unirii din Iaşi

Toți cei care doresc să vadă în timp real Piața Unirii din Iași o pot face accesând live webcam Piața Unirii din Iaşi. Accesând platforma ȘtirileBZI.ro, ieșenii, și nu numai, pot urmări în timp real, 24 de ore din 24, Piața Unirii din municipiu.
Ideea de transmisiune live video nu este una nouă, la nivel mondial existând numeroase site-uri care permit urmărirea în timp real a unor obiective.

Urmărește live webcam Piața Unirii din Iași

Un webcam care filmează 2k, poate fi accesat de toate persoanele, indiferent că sunt din țară, sau stau în afara României. Suprinde cele mai frumoase momente din centrul orașului. Webcamul din Iași va transmite evenimente precum, Târgul de Crăciun, trecerea din ani dar și manifestările publice dedicate de Ziua Unirii Principatelor Române.

Vrei să îi faci o surpriză iubitei tale? Nimic mai uşor. Fii inventiv și fă un flashmob în Piața Unirii, iar noi te asigurăm că îţi vom face rost de filmare pentru a păstra în amintire momentul unic. În altă ordine de idei, poţi urmări live video transmisiunea din Piața Unirii Iași accesând platformele Youtube sau Facebook.

Ce trebuie să știi despre Iași?

Dacă nu ești familiarizat cu municipiul Iași, atunci îţi facem o introducere. Municipiul Iași este al doilea cel mai mare oraș din România. Cu o populație metropolitană de peste 500.000 de oameni, orașul și-a pus amprenta pe toate evenimentele istorice ale țării. Supranumit Capitala Culturală a țării, municipiul Iași este orașul din care au plecat multe personalități ale țării. Printre personalități enumerăm doar câteva: Mihail Kogălniceanu, Lascăr Catargiu, Alexandru Obregia, George Emil Palade, Emil Racoviţa, Petre P. Carp etc. De ce să urmărești prin webcam Piața Unirii din Iași? E simplu, Piața Unirii (numită inițial Piața Veseliei) este locul unde s-a jucat pentru prima dată Hora Unirii în anul 1859, înainte chiar ca numele colonelului Alexandru Ioan Cuza să fie câștigător în alegeri, în mod unanim, la Iași și la București. În Piața Unirii din Iași se află Hotelul Traian, unul dintre puținele obiective din România a cărui semnătură arhitecturală este dată de numele Alexandre Gustave Eiffel.

Poţi urmări webcam-uri din întreaga lume

Ideea de transmisire live video a apărut acum zeci de ani. Până în zilele noastre sunt sute de milioane de oameni care au urmărit webcamuri din întreaga lume. Cea mai mare platformă de profil este EarthCam care are sediul în SUA și care oferă o conexiune cu întreaga lume. Înființată în 1996, EarthCam.com este o rețea de camere web pitorești care oferă o bază de date completă de căutare cu vederi ale locurilor din întreaga lume.

Vizitând EarthCam, spectatorii au capacitatea de a vedea locuri istorice și repere din întreaga lume, în special în SUA. În încheiere, vă invităm să urmăriţi webcamul din Piața Unirii Iași, iar dacă doriți să faceți o surpriză persoanei iubite, nu uitați să ne scrieți la adresa de email stiri@bzi.ro, sau să ne contactați pe social media: Știrile BZI, BZI Iași, BZI sau BZI LIVE.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite