duminică, 3 martie, 2024

Adda i-a alungat pe colindători din curtea ei. Artista a vrut să cheme poliția

Adda a povestit că a alungat un grup de colindători care au pătruns fără voia ei în curte, artista voind să sune chiar la poliție. Aceștia au profitat de faptul că artista a uitat să încuie poarta și au intrat nepoftiți, fiind foarte insistenți. Cu toate acestea, Adda a fost criticată și chiar disprețuită de unii internauți pentru gestul ei.

Artista Adda se numără printre puținii interpreți de la noi din țară care își expun viața în spațiul public fix așa cum este în spatele camerelor de luat vederi, cu bune și cu rele. De data aceasta, vedeta s-a confruntat cu o situație în urma căreia și-a atras antipatia unor internauți.

Adda i-a alungat pe colindători

Adda a vrut să sune la poliție după ce un grup de colindători cu boxă au intrat în curtea cântăreței, fără acordul ei. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre experiența sa cu un grup de colindători. Aceștia au intrat în curte fără acord, au venit cu o boxă portabilă și nu mai voiau să plece, lucru care a făcut-o pe artistă să-și dorească să cheme poliția.

În timp ce își muta lucrurile în casa nouă, Adda nu a mai încuita poarta de la curte. Colindătorii au profitat de ocazie și au intrat nepoftiți. Atunci când a ieșit din casă, artista a văzut grupul, de care și câinii s-au speriat.

„În ce lume trăim? Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat”, a povestit cântăreața pe rețelele de socializare.

Adda alungat colindători
Artista a fost criticată de unii fani

Aceasta le-a spus colindătorilor să plece dacă vor să nu cheme poliția, dar reacția lor a fost una uluitoare. Unul dintre aceștia a certat-o pentru că nu a încuita poarta, iar ei au putut intra foarte ușor.

Criticată de fani pentru gestul ei

După ce a povestit ce s-a întâmplat, cântăreața a fost aspru criticată de fani, aceștia fiind de părere că Adda a exagerat. Ei nu i se pare normal să intre lumea la ea în curte, fără acord, pentru a pune colinde la boxă.

„Eu citind comentarii legate de «colindul» abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizate pe o boxă la maxim. Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea… Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”, a adăugat solista.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite