Alessandra Stoicescu arată spectaculos la vârsta sa. Cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare de știri

Alessandra Stoicescu arată spectaculos la vârsta sa. Vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și se mândrește cu o siluetă perfectă. Aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului. Alessandra Stoicescu se declară o femeie împlinită și pe plan profesional, alături de soț și de copil. Iată cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare de știri.

Alessandra Stoicescu arată spectaculos la vârsta sa

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de succes. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alessandra Stoicescu are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Știrista are o căsnicie fericită alături de Sergiu Constantinescu și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta și partenerul ei de viață au împreună o fetiță, pe Sara. Alessandra Stoicescu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Prezentatoarea a încercat mereu să își țină oamenii dragi cât mai departe de lumea mondenă.

La vârsta de 46 de ani, Alessandra Stoicescu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. (…) Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele.”, a declarat celebra prezentatoare de știri.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Alessandra Stoicescu este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene. Aceasta se mândrește cu un corp perfect și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să arate atât de bine. Deși nu face mult sport, știrista are grijă de alimentația sa pentru a se menține în formă. Recent, vedeta a dezvăluit care sunt secretele sale de înfrumusețare și activitățile pe care nu le exclude din rutina zilnică.

„Mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. Fac masaj. Dietă nu țin, aici le mulțumesc părinților mei.

Nu mă îngraș, nu m-am îngrășat niciodată, dar hai să fim serioși că sunt și femei slabe care încep să depună pe ici, pe colo. Dar nu mă îngraș foarte mult, chiar dacă mănânc seara, de exemplu, însă masajul e foarte important, starea asta de bine. (…) Nu prea mănânc dimineața, deși desigur aceea este masa cea mai importantă. Când sunt în vacanță mănânc întotdeauna dimineața. Mănânc ouă ochi sau ou fiert cu sandvișuri, deci mănânc pâine, mănânc și ceva fructe.”, a mai precizat aceasta.

Alessandra Stoicescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrsta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Pe aceeași temă

Cele mai citite