sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Alin Oprea de la Talisman și-a cerut iubita de soție. Cei doi s-au logodit la Milano

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a cerut iubita de soție weekendul trecut, în timp ce aceștia se aflau în vacanță la Milano. Alin și Medana formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar acum artistul și-a făcut curaj să o ceară de soție. Fericitul eveniment s-a petrecut departe de casă, tocmai pe tărâm italian.

Alin Oprea și-a cerut iubita de soție

Într-o intervenție telefonică în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, Alin Oprea, în vârstă de 50 de ani, a confirmat logodna dintre el și iubita lui. Relația celor doi a început în anul 2019, după o perioadă în care viața artistului a fost umbrită de scandalurile pe care le-a avut cu fosta lui soție.

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți”, a mărturisit Alin Oprea.

Cântărețul a recunoscut că evenimentul a fot unul extrem de emoționant. Deși își pregătise în avans discursul și știa ce urmează să se întâmple, Alin Oprea mărturisește că emoțiile l-au copleșit în momentul în care a fost nevoit să îngenuncheze în fața iubitei sale.

„Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gat”, a mai povestit artistul.

Logodna a avut loc în Italia

Nu doar Alin Oprea a fost cel rămas fără cuvinte. Cei care le-au fost alături celor doi îndrăgostiți au fost și ei vizibil emoționați de cererea în căsătorie. Pentru mulți, evenimentul a fost o adevărată surpriză, iar momentul i-a bucurat pe unii până la lacrimi.

„Mă uitam la niște filmări și vedeam zeci de oameni care plângeau. A fost o atmosferă care va rămâne deosebită în sufletul nostru”, a competat Alin Oprea.

Fericitul cuplu va mai rămâne câteva zile în Italia. Alin a spus că urmează să viziteze, alături de iubita lui, mai multe locații importante din Milano, iar prima oprire pe care o vor face va fi la Domul din Milano, un loc pe care cântărețul îl descrie ca fiind special și unde spune că va merge pentru a se reculege.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.