vineri, 14 iunie, 2024

Anca Badiu se luptă din nou cu depresia. ,,Acum iau calmante să mă pot echilibra…”

Anca Badiu se luptă din nou cu depresia. Fosta cântăreață a trecut în ultima perioadă prin momente extrem de grele, iar după ce fratele său a încetat din viață, artista s-a retras din lumina reflectoarelor. Anca Badiu a primit recent un diagnostic crunt din partea medicilor, iar pierderea unei alte ființe dragi a adus-o încă o dată în pragul disperării. Iată ce spune vedeta despre suferințele prin care trece în prezent.

Anca Badiu se luptă din nou cu depresia

Anca Badiu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Fosta solistă a trupei Class s-a retras de ceva vreme din muzică și este o prezență rară la tv sau la evenimentele mondene. Celebra artistă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține suferințele departe de ochii curioșilor.

Anca Badiu a luptat mult timp cu depresia și cu stările de anxietate după ce fratele său a încetat din viață în urma unui infarct. Vedeta a dezvăluit că a reușit cu greu să accepte dispariția fratelui, iar problemele de sănătate s-au agravat, fiind chiar ea diagnosticată cu bradicardie, o afecțiune gravă a inimii caracterizată de puls scăzut, sub limita inferioară normală.

,,În urmă testelor, am așteptat în rezervă pentru a afla rezultatele și a mă pregăti pentru anestezie. Doamna doctor anestezist a intrat în camera cu rezultatele de la electrocardiogramă, cu intenția de a îmi pune câteva întrebări. S-a uitat cam suspicios pe EKG, pulsul era foarte scăzut (40 bătăi), sub limita inferioară normală, constatându-se că am bradicardie și am nevoie de investigații amănunțite cât mai repede, deoarece problema la inimă este mult mai gravă, putând fi letală.”, a mărturisit vedeta.

Fosta cântăreață a ajuns din nou în pragul depresiei și este dependentă de calmante. Artista a pierdut o altă ființă dragă din viața sa, pe cățelușa Bijou. Anca Badiu este extrem de afectată de moartea patrupedului ei, pe care îl îngrijea de 14 ani.

,,Nu sunt bine deloc. Sunt chiar foarte rău din cauză că au trecut câteva zile de când cățelușul meu, Bijou, a murit. (…) Am dus-o la medic să o trateze, dar nu i-a trecut… Iar de la o lună la lună a ajuns în faza terminală. M-am chinuit foarte mult cu ea. Nu sunt deloc bine acum, pentru că Bijou era ca și copilul meu. Mă simt incompletă fără copilul meu, mă simt goală.

Am noroc de vecinul meu care mai stă de vorbă cu mine și îmi mai alină durerea. Am fost și la preot să vorbesc cu el după ce a murit Bijou. O aveam de 14 ani, nu de câteva luni, era parte din mine.”, a mărturisit artista.

Ce spune cântăreața despre suferințele din viața privată

Anca Badiu a trecut în ultima perioadă prin multe momente grele. Artista și-a pierdut fratele, a aflat că suferă de o boală rară și a avut probleme cu greutatea. În prezent, cântăreața este dependentă din nou de calmante după ce patrupedul ei pe care îl avea de mai bine de 14 ani a murit. Anca Badiu le-a împărtășit fanilor durerea pe care o simte în această perioadă, recunoscând că este dependentă din nou de calmante.

„Încerc să trec peste toată durerea ce s-a lăsat pe sufletul meu, dar nu pot pentru că nu îmi este deloc ușor. (…) Acum iau calmante să mă pot echilibra, dar o să merg și la doctor, deja mi-am făcut programare, să îmi facă o schemă de tratament cu antidepresive. Am înmormântat-o într-o cutie foarte frumoasă cu pernuța ei, cu un bilețel cu mesaj, dar și cu zgarda ei. I-am făcut o înmormântare frumoasă. Am pupat-o înainte să moară și i-am zis: te iubește mami.”, a declarat vedeta.

Artista a mărturisit că deocamdată nu este implicată într-o relație de dragoste și preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Artista a renunțat de ceva vreme la muzică, dar speră să revină cât mai curând pe scenă pentru a-și încânta fanii.

Anca Badiu a ajuns din nou în pragul depresiei după ce o ființă dragă din viața sa a murit. Cântăreața trece prin momente grele, dar își ține suferința departe de ochii curioșilor și este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite