duminică, 3 martie, 2024

Când se căsătorește Tzancă Uraganu cu iubita lui, Alina Marymar

Nu mai este un secret că Tzancă Uraganu are o nouă iubită în persoana lui Alina Marymar. Cei doi sunt de nedespărțit, iar nuntă pare să nu fie un eveniment tocmai îndepărtat.

Deși, legal vorbind, Mădălina Miu, a doua soție a lăutarului, încă nu a divorțat în acte, Tzancă Uraganu nici nu se mai gândește la ea având o iubită cu care se înțelege de minune.

Când se căsătorește Tzancă Uraganu cu iubita lui, Alina Marymar

Cei doi formează de ceva timp un cuplu, iar Alina Marymar, iubita lui Tzanca Uraganul, este însărcinată. În vară ar trebui să nască iubita lăutarului. Alina Marymar este la a doua sarcină, pierzând anul trecut prima sarcină. Tzancă Uraganu ar urma să devină pentru incă odată tată. Reporterii de la spynews.ro au stat de vorbă cu Alina care le-a transmis că se simt bine împreună și că încă nu se gândesc la o nuntă, dar că viitorul le poate oferi orice:

”Deocamdată e ok așa, vedem ce ne rezervă timpul și știi cum e, când faci planuri, lăsăm ca totul să vină de la sine”, a apus Alina Marymar despre nuntă cu Tzancă Uraganu, potrivit Spynews.ro.

Cei doi nu vor să forțeze niciun fel de pas important și vor să lasă ca totul să vină de la sine. Cât despre vacanță, Alina a mărturisit că cei doi au fost plecați în Dubai unde s-au simțit minunat. Totuși, vremea le-a dat bătăi de cap pentru că în Dubai, în perioada în care aceștia au mers, era vânt și un destul de frig:

”Am fost plecați în Dubai, nu a fost tocmai ok că ne-a dat peste cap puțin vremea, noi eram pregătiți cu costume de baie, tot felul de ținute de plajă, iar când am ajuns acolo era puțin friguț, vânt, nu am prins vreme neapărat ok, dar a fost frumos, că noi ne bucurăm sincer de orice, noi ne bucurăm dacă suntem amândoi de orice”, a mai zis ea.

Momentan, cei doi, nu au fixat ce prenume să-i pună copilului. Alina a făcut deja o listă cu prenume, dar niciunul dintre cei doi nu sunt hotărâți. Este bine de precizat că Alina  va aduce pe lume o fetiță.

Tzancă Uraganu îşi ia iubita la toate concertele

Cât despre modul în care cei doi îşi petrec timpul, Alina le-a spus jurnaliştilor faptul că Tzancă Uraganu o ia cu el la aproape toate concertele pe care artistul le are. Totuși, Alina se gândește serios dacă o îşi mai însoţească iubitul pentru că simte nevoia de odihnă. Momentan sarcina decurge în parametrii normali:

”Noi nu stăm unul fără celălalt, suntem tot timpul împreună, îl însoțesc aproape la toate evenimente, dar acum să vedem dacă mai pot. Eu acum am nevoie de mai multă odihnă și nu știu cum o să mai reușesc, dar e ok că sunt bine și că nu am stări”, a mai spus Alina Marymar.

Așadar, Tzancă Uraganu cu iubita lui, Alina Marymar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare că, faptul că incă nu au fixat nunta, nu îi deranjează pe cei doi.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite