duminică, 3 martie, 2024

Un lăutar celebru jefuit de unul dintre cei mai periculoși interlopi! Câți bani i-a luat

Lumea manelelor este din nou în grea încercare după ce un lăutar celebru a fost jefuit de unul dintre cei mai periculoși interlopi. Este vorba despre cunoscutul Cristi Nucă.

În lumea manelelor au mai fost cazuri în care interlopii periculoși au jefuit colegi de breaslă. Unul dintre cele mai cunoscute incidente l-a avut în prim plan pe Florin Salam care a făcut și plângere penală împotriva unor interlopi.

Lăutat celebru jefuit de interlop

Cristi Nucă este mai sărac cu aproximativ 10.000 de euro, potrivit spynews.ro. Lăutarul a fost jefuit de un interlop. Potrivit sursei citate se pare că cei 10.000 de euro ar fi fost strânși la o nuntă la care a participat. Cel care i-a luat banii ar fi fost un cunoscut interlop care a participat la nuntă în calitate de invitat. Interlopul ar fi originar din Domnești (localitate din Ilfov) dar care are majoritatea ”afacerilor” în cartierele Giulești, Militari și Crângași.

Interesant este faptul că interlopul ar fi un apropiat al unor lăutari pentru care ar presta mai multe servicii. Sunt surse din anturajul lăutarului jefuit de interlop care au spus că artistul nu este pentru prima oară păgubit de banii pe care i-a strâns din dedicații. Cristi Nucă s-a plâns de acest lucru în mediul artistic dar nu a avut curajul să depună plângere la Poliția Română. Așadar, în lipsa vreunei plângeri, artistul nu poate să-și recupereze sumele de bani furate.

Leo de la Strehaia a fost jefuit

Nu numai în lumea manelelor se fură. De exemplu, Leo de la Strehaia, un om de afaceri dar despre care se spune că are și afaceri mai puțin ilegale, a fost jefuit zilele trecute. Bărbatul se află în stare gravă la spital având mai multe boli care cer tratament specific. Acesta a fost condamnat pentru evaziune fiscală și contrabandă cu combustibil, iar vestea pe care a primit-o în unitatea medicală nu a fost deloc un bună. Acesta a mărturistit că nora lui, soția fiului cel mare, l-a deposedat de aproximativ 20 de galbeni. Totul ar fi fost făcut în urma unui șantaj. Concret, nora ar fi fost amenințată și șantajată de un interlop pentru a-i da sumele de bani cerute

”Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a declarat Alin Mihai, fiul mai mic al lui Leo de la Strehaia, pentru fanatik.ro.

Așadar, lăutar jefuit de interlopi, interlopi jefuiți de interlopi. Toate sunt fapte penale care, dacă ar exista plângeri, s-a lăsa cu ani grei de în închisoare.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite