joi, 23 mai, 2024

Cine este Raluca Iorga. Cum se înțelege aceasta cu fratele ei celebru, Florin Busuioc

Multă lume este dornică să afle cine este Raluca Iorga. Aceasta are un frate celebru, nimeni altul decât Busu, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv. Florin Busuioc are o carieră de succes în televiziune, însă este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu detalii inedite din viața acestuia. Raluca Iorga este o prezență discretă în lumea mondenă și evită să se afișeze în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Raluca Iorga a fost invitată recent la emisiunea lui Cătălin Măruță unde a depănat amintiri împreună cu îndrăgitul Busu. Iată cum se înțelege aceasta cu fratele ei celebru, Florin Busuioc.

Cine este Raluca Iorga

Dacă pe Florin Busuioc îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este Raluca Iorga. Aceasta lucrează în învățământ și a evitat până acum să apară la tv. Sora lui Busu este profesoară de limba franceză la un liceu din Câmpina și este extrem de discretă când vine vorba de familia sa.

Recent, Raluca Iorga și Florin Busuioc au apărut împreună pentru prima dată la tv la emisiunea lui Cătălin Măruță și au dezvăluit cum a fost copilăria lor, dar mai ales cum se înțeleg după atâția ani.

 „Vai, ce copilărie am avut! Nu ne-am certat niciodată, nici copii fiind, nici adulți. Eu, fiind mai mică, am acceptat orice joc îmi propunea. Eram cuminți amândoi.”, a declarat Raluca Iorga.

La rândul său, Florin Busuioc a mărturisit că este un frate protector și că în copilărie a avut un conflict cu un băiat care a jignit-o pe sora sa.

„Am fost un frate destul de protector. Îmi amintesc că s-a luat cineva de ea pe stradă și l-am cam zobit.”, a precizat Busu.

Florin Busuioc are o relație foarte bună cu sora lui și se mândrește cu aceasta. Raluca Iorga preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor, dar își susține fratele celebru și îi este mereu alături.

O altă vedetă care nu dorește să apară în lumina reflectoarelor este Codruța Negru. Soția îndrăgitului prezentator Dan Negru este de profesie medic, iar în viața privată se dedică familiei sale frumoase. Și celebra prezentatoare Dorina Florea este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Știrista își ține viața privată departe de ochii curioșilor, dar face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum s-a schimbat viața lui Florin Busuioc după ce a suferit un infarct

Celebrul prezentator meteo de la Pro Tv, Florin Busuioc, a fost la un pas să își piardă viața în anul 2018 când a suferit un infarct miocardic. Acesta a ajuns pe masa de operație, iar după momentul greu, Busu a decis să își schimbe viața și să fie mai atent cu sănătatea sa. Deși a adoptat un stil de viață echilibrat, Florin Busuioc recunoaște că la capitolul alimentație mai are de lucrat.

„Cu mâncatul nu sunt atent. În rest îmi iau medicamentele, merg la control o dată la șase luni. Nu e vorba de derapaje prea mari, dar cu mâncatul… Somnul e ok. Munca e ok. Lucrez ori dimineața și seara, ori dimineața doar. O săptămână așa, un așa. Nu am probleme din punct de vedere al programului. Dar nu prea sunt eu atent la mâncat și asta înseamnă că nu reușesc să mai dau jos din kilograme.

Ar trebui să mai dau jos vreo 12-15 kilograme. Ei, uite că nu reușesc. Dar poate că la un moment dat o să fac și asta. În general, lucrurile arată destul de bine în rest.”, a declarat prezentatorul.

Raluca Iorga are o relație bună cu fratele ei celebru, dar evită să se afișeze în lumea mondenă. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și preferă să se dedice familiei sale de care este tare mândră.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite