vineri, 12 aprilie, 2024

Care a fost primul loc de muncă al Doiniței Oancea. Vedeta a dezvăluit ce meserie a avut înainte să devină actriţă

Celebra telenovela „Inimă de ţigan” a cucerit publicul din România. De asemenea, românii au îndrăgit-o şi Doinița Oancea care interpreta rolul Minodorei. Însă, până să devină actriţă, vedetă a dezvăluit ce meserie a avut.

Cunoscuta tânără a menţionat că nu s-a dat niciodată înapoi de la muncă şi a făcut de toate până să-i fie schimbat destinul.

Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte să devină actriţă

Doinița Oancea, în vârstă de 39 de ani, este născută la Bucureşti şi este o actriţă extrem de apreciată. Bruneta a ajuns cunoscută după ce a jucat în diverse telenovele, precum Inima de Ţigan, Refina, State de România, State şi Flacără, Moştenirea, S-a furat mireasa, Îngeri pierduţi, Fetele lu domn profesor, O grămadă de caramele, Fructul oprit şi Sacrificiul.

Dar, foarte puţine persoane ştiu care a fost primul loc de muncă al Doiniței înainte să apară în producţiile romaneşti. Invitata într-un podcast, actriţa a vorbit pe îndelete şi fără nicio jenă despre parcursul sau profesional.

Doinița Oancea nu şi-a imaginat vreodată că va ajunge atât de sus în filmografie, însă prin munca şi curaj a cunoscut celebritatea. Dar pentru a fi în top, a pornit de jos. Focoasa bruneta a spus fără ruşine că a fost omul bun la toate şi a avut numeroase locuri de muncă. A fost angajată ca director adjunct la o companie de spectacole, însă acolo a dansat, s-a ocupat de repetiţii şi chiar prelua atribuţiile femeii de serviciu.

„M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct dar eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos, stăteam și la repetiții și dansăm, mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate”, a declarat Doinița Oancea.

Doinița Oancea mai este cunoscută și pentru sinceritatea sa, vedeta exprimându-și părerea vizavi de alte vedete.

Întorsătura din viaţa Doiniței Oancea

Doinița Oancea a declarat că îi este extrem de recunoscătoare Ruxandrei Ion pentru că producătoarea i-a schimbat destinul. Bruneta susţine că i-a fost observat talentul şi i-a distribuit rolul din telenovela românească. Actriţa a ţinut să mai adauge că potenţialul văzut în ea i-a oferit o şansă de care a profitat la maximum şi a avut de câştigat.

„O persoană care cred că mi-a schimbat traseul, bine, un traseu care cred că era stabilit de Dumnezeu, că de aceea am ajuns acolo dintr-o întâmplare, este doamna Ruxandra Ion. În sensul că m-a văzut, s-a uitat așa la mine și a zis: «Vino la o probă!». M-a văzut în curtea studiourilor de la Buftea, mă dusesem la un casting, la «Inimă de țigan», a fost, dar eu atunci m-am dus doar să îmi las niște date și să fac o poză.

Îi sunt recunoscătoare dumneaei pentru că a crezut în mine, eu venind dintr-o zonă civilă, că nu aveam studii în domeniu, dar are nasul fin, simte oamenii care au potențial, care au talent, care au chestii ascunse acolo. Nu știu cum, nu știu ce secrete are, dar se pare că îi miroase de la distanță. Așa înțeleg că s-a întâmplat și cu mine. Deci dumneaei este una dintre persoanele care clar mi-a schimbat viața”, a declarat aceasta, potrivit Playtech.

Astfel, Doinița Oancea nu s-a rușinat de nicio meserie și a muncit enorm pentru a deveni omul de succes de astăzi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite