vineri, 1 decembrie, 2023

Carmen Brumă nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat. Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Carmen Brumă nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat. Vedeta se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Partenera de viață a lui Mircea Badea este antrenor personal și nu ezită să ofere îndrumări celor care doresc să slăbească și să aibă un stil de viață sănătos. Iată cum reușește vedeta să arate atât de bine.

Carmen Brumă nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat

Carmen Brumă este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta arată spectaculos la vârsta de 45 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Carmen Brumă se mândrește cu un corp perfect și nu ezită să pozeze în ținute sexy pe rețelele de socializare.

Vedeta nu este adepta operațiilor estetice și preferă tratamentele naturiste de înfrumusețare. Recent, Carmen Brumă a dezvăluit care sunt regulile pe care le respectă cu strictețe pentru a arăta atât de bine. Partenera de viață a lui Mircea Badea a precizat că face sport în fiecare dimineață pentru a avea energie pe tot parcursul zilei.

„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă interesează mai mult că îmi dă energie. Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi da adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi. Am o minisală de sport acasă, cu minimum de echipament.”, a precizat vedeta tv.

Carmen Brumă este o prezență rară în showbiz-ul autohton, dar se bucură de un succes impresionant pe rețelele de socializare. Pe Facebook, aceasta își surprinde fanii cu fotografii inedite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cum a reușit să slăbească vedeta

Carmen Brumă a vorbit în repetate rânduri despre modul în care a reușit să scape de kilogramele în plus. Vedeta a slăbit mai bine de 37 de kilograme, iar în prezent se mândrește cu o siluetă perfectă. Carmen Brumă a dezvăluit cum și-a schimbat regimul alimentar, dar și care a fost marea provocare atunci când a decis că trebuie să slăbească.

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncăm, este despre ce să nu mâncăm.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 45 de ani, Carmen Brumă arată spectaculos și atrage multe priviri atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură de succes în carieră. Pe plan personal, aceasta se declară o femeie împlinită alături de copil și de partenerul ei de viață, Mircea Badea.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite