luni, 24 iunie, 2024

Câte clase are chef Cătălin Scărlătescu. Concurentul America Express 2023 nu are dat Bacalaureatul

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România este Cătălin Scărlătescu. Acesta a câştigat simpatia publicului după ce a apărut la postul de televiziune Pro TV alături de Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea. Încă de pe atunci, mulţi telespectatori s-au întrebat ce studii a urmat chef şi chiar câte clase are.

Scărlătescu a încercat de-a lungul timpului să nu-şi pună pe tavă viaţa personală și implicit nu a acordat foarte multe interviuri.

Câte clase are Cătălin Scărlătescu

Viaţa lui Cătălin Scărlătescu nu a fost deloc uşoară, dar a fost norocos că şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă de tânăr. La vârsta de 16 ani, când încă era la şcoală, cocheta cu bucătăria. Scărlătescu lipsea frecvent de la şcoală, nu a dat nici examenul de Bacalaureat şi a decis la acel moment să se concentreze strict pe ceea ce urma să devină o carieră strălucită.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre fondatorii primului show culinar din România, a început viaţa de adult când avea 16 ani şi a lucrat pe post de curier, la un hotel de la malul Mării Negre. A urmat un alt loc de muncă în manipularea mărfii şi curăţenie. Mai apoi, a intrat în bucătărie şi curăța legume.

La un moment dat, primeşte o ofertă şi pleacă pe mare pe un vapor cargo ca stewart. Paşii destinului l-au purtat în Germani, acolo unde a lucrat la un restaurant cu renume.

După mai mulţi ani s-a întors în România, unde a devenit bucătar şef al restaurantului Angels. Ulterior, a ajuns executive manager la Museum şi copartener la restaurantul „Îl Gambero Rosso”. Acesta a fost şi startul în televiziune, iar în momentul de fată se mândreşte că este patron de restaurant.

Cătălin Scărlătescu participă la America Express 2023 alături de iubita să, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a decis să spună „Da” unei noi aventuri, participarea să la vârsta de 50 ani la emisiunea America Express 2023. Însoţit de iubita să, Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani, se pare că poate face fata cu brio greutăţilor înfruntate de-a lungul competiţiei.

Având în vedere că este o adevărată provocare, de multe ori spiritele s-au încins în echipa bucătarului chef.

„În America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.

Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoană din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu se iubește cu Doina Teodoru

Vă aducem aminte ca apreciatul Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru, de mai bine de un an. Deşi este o diferenţă uriaşă de vârsta între cei doi, acest aspect nu a creat o problemă.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina pentru VIVA!.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un «bătrânel» de 51 de ani”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Nu i-a plăcut școală și nu are examenul de Bacalaureat, dar acest lucru nu l-a împiedicat să devină un om de succes. Astfel, mulți români au aflat câte clase are cu adevărat Cătălin Scărlătescu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite