miercuri, 29 mai, 2024

Andi Constantin radiază de fericire alături de noua lui iubită. Cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului burlac

Andi Constantin radiază de fericire alături de noua lui iubită. Fosta ispită de la Insula iubirii trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei luni, însă este extrem de discret și nu dorește să ofere prea multe detalii despre partenera sa. Mai mult, Andi Constantin a anunțat recent că se va retrage din televiziune pentru o perioadă. Acesta dorește să se ocupe de un proiect inedit în mediul online și este încrezător că va fi pe placul fanilor săi. Andi Constantin se declară un bărbat împlinit pe plan amoros și nu exclude ca pe viitor să facă marele pas. Multă lume este dornică să afle cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului burlac.

Andi Constantin radiază de fericire alături de noua lui iubită

Andi Constantin este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Acesta a făcut furori pe vremea când a fost ispită la emisiunea Insula iubirii, iar poveștile de dragoste tumultuoase i-au adus și mai multă celebritate. Nu de puține ori, Andi Constantin a fost criticat pentru trecutul său amoros, însă acesta își asumă fiecare capitol din viața sa.

Recent, Andi Constantin a dezvăluit că are o nouă iubită pe care vrea să o țină deocamdată departe de ochii curioșilor. Cei doi sunt împreună de trei luni, însă râvnitul burlac este mai îndrăgostit ca oricând și se mândrește cu femeia care i-a cucerit inima.

,,Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine, și lucrează în industria fitnessului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem. (…) Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine.”, a declarat Andi Constantin.

Faimosul burlac a fost în ultima vreme o prezență rară în lumea mondenă, dorind să se reinventeze pe plan profesional. În schimb, fratele său, Remus Boroiu, face furori la celebra emisiuni Survivor România 2023. De împliniri pe plan amoros are parte și Dima Trofim. Acesta se declară un bărbat fericit și norocos alături de partenera sa cu care are un copil superb.

De ce faimosul burlac vrea să se retragă din televiziune

Andi Constantin are o nouă iubită și este mai fericit ca oricând. Acesta are planuri mărețe de viitor și vrea să se reinventeze pe plan profesional. Faimosul burlac a decis să se retragă din televiziune o perioadă și în prezent lucrează la o emisiune de cooking ce va debuta în mediul online.

,,În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking-show online. Practic produc! Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare. Momentan nu îmi mai doresc un proiect de televiziune, mi se pare că am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză. Simt că am nevoie de mai mult timp pentru mine, pentru că în anii trecuți m-am axat mai mult pe carieră decât pe viața mea.”, a mărturisit fosta ispită de la Insula iubirii.

Andi Constantin iubește din nou și se declară un bărbat împlinit pe plan amoros. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa pe care o ține deocamdată departe de lumina reflectoarelor. Faimosul burlac are planuri mărețe de viitor și se bucură din plin de celebritate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite