duminică, 3 decembrie, 2023

Ce s-a întâmplat cu un cuplu care a câștigat o casă de 2,5 milioane de euro. Nemulțumirea acestora după ce și-au văzut premiul

Un cuplu din Victoria, Australia, care a câștigat o casă în valoare de 2,5 milioane de euro printr-o emisiune TV, a criticat organizatorul loteriei pentru că a luat obiectele decorative din locuință înainte de a le-o preda.

Andrea și Kevin Griffin erau extrem de fericiți după ce au fost desemnați câștigători, însă după ce au primit proprietatea, au descoperit că lipsesc bunuri în valoare de peste 50.000 de euro, printre care o bandă de alergare și un frigider pentru vinuri. Cuplul a găsit înregistrări video în care omul de afaceri a luat din casă obiecte precum un robot de bucătărie, aparate Smeg, lumânări, cărți și un grătar. Astfel, cuplul i-a cerut lui Portelli să plătească pentru obiectele lipsă din „casa complet mobilată”.

Ce reacție a avut cuplul care a câștigat o casă. Tehnica Smeg lipsea din locuință

Andrea și Kevin au declarat că au presupus că toate obiectele din casă prezentate în videoclipurile promoționale vor fi incluse în premiul lor. Cu toate acestea, Adrian Portelli, investitorul imobiliar, a susținut că acele articole au fost adăugate în scopuri de organizare și nu au fost listate în premiul oferit, conform termenilor și condițiilor acordului.

Portelli a argumentat că familia Griffin a văzut în înregistrările video obiectele lăsate de echipa de producție a televiziunii și le-a considerat a fi a lor, dar, de fapt, nu aveau dreptul să le ia. Doamna Griffin a încercat să explice confuzia produsă și să justifice acest comportament. De asemenea, cuplul nu înțelege de ce ar fi făcut acest video folosind toate aceste obiecte dacă ei nu aveau de gând să le ofere, puteau filma un videoclip gol.

Familia Griffin, câștigătoarea casei în valoare de 2,5 milioane de euro datorită unei emisiuni TV, a fost intens criticată de internauți după ce au postat videoclipuri în care se plângeau de starea casei primite.

Cum au reușit aceștia să câștige un astfel de premiu valoros

Investitorul le-a înmânat cheile și a publicat aceste clipuri, generând o serie de reacții negative din partea publicului. Un internaut a comentat că ar fi fost fericit să primească casa fără mobilă, în timp ce alții au subliniat că mulți oameni se confruntă cu dificultăți în găsirea unui loc de trai și că familia Griffin ar trebui să fie mai recunoscătoare.

Se pare că familia era membră a companiei LMCT+ și plătea o cotizație lunară de aproximativ 19 dolari australieni pentru aceasta. Această subscriere oferea posibilitatea de a participa la competiții cu premii precum bărci, case și mașini, iar cele mai scumpe abonamente costau 100 de dolari australieni pe lună.

Cuplul care a câștigat o casă care valorea 2,5 milioane de euro a fost criticat din cauza reacției lor negative față de premiu și a plângerilor lor privind conținutul casei după ce au primit-o. Internauții i-au acuzat de lipsă de recunoștință și de neînțelegere a privilegiilor pe care le au, în contextul în care mulți oameni se confruntă cu dificultăți financiare și nu au acces la o locuință adecvată. Reacția lor negativă în fața unui premiu atât de valoros a stârnit indignarea și critica publicului online.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.