duminică, 3 martie, 2024

Ioana Petric nu va mai prezenta emisiunea „Cronica Cârcotașilor.” Motivul pentru care vedeta se retrage din televiziune

Ioana Petric nu va mai prezenta emisiunea „Cronica Cârcotașilor.” Frumoasa vedetă a anunțat recent că renunță la rolul de prezentatoare tv, spre surprinderea fanilor. Ioana Petric a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare prin care explică alegerea făcută, dezvăluind în ce relații a rămas cu foștii colegi de breaslă alături de care a lucrat mai bine de 15 ani. Iată motivul pentru care vedeta se retrage din televiziune.

Ioana Petric nu va mai prezenta emisiunea „Cronica Cârcotașilor”

Ioana Petric, prezentatoarea de la „Cronica Cârcotașilor”, a anunțat de curând că se retrage din lumina reflectoarelor. Vedeta a plecat de la faimoasa emisiune, precizând că simte nevoia de o schimbare în viața sa, după 15 ani de televiziune. Vestea că frumoasa șatenă se retrage de la emisiunea care a consacrat-o i-a surprins pe mulți. Ioana Petric a postat un mesaj pe rețelele de socializare, precizând ce a determinat-o să plece de la tv. Mai mult, aceasta a precizat că nu a fost dată afară de șefi, ci a fost dorința ei să plece.

„Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile.

Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă. Prin urmare, această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 32 de ani, Ioana Petric are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe Instagram. Și frumoasa prezentatoare Iulia Pârlea nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta este extrem de discretă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor.

De ce s-a retras vedeta din televiziune

Ioana Petric și-a surprins recent fanii cu vestea că va pleca de la „Cronica Cârcotașilor.” Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a decis să renunțe pentru o perioadă la televiziune, precizând ce se va întâmpla cu celebra emisiune pe care a prezentat-o alături de colegul ei de breaslă, Codruț Kegheș. Faimosul show de televiziune va avea o formulă nouă și va reveni pe micile ecrane începând cu 15 martie.

„Cred că, în viață, e important să îți accepți propriul adevăr și, chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine.

Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Ioana Petric a anunțat recent că se retrage din televiziune, după mai bine de 15 ani de activitate. Frumoasa vedetă a părăsit emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, dar este încrezătoare că va reveni cât mai curând cu noi proiecte pe placul publicului care o îndrăgește atât de mult.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite